Σενάρια για Ζελάγια στον Αστέρα

Σενάρια για Ζελάγια στον Αστέρα

Ιούλιος 12, 2015 - 21:02
0 σχόλια

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο το εφετινό καλοκαίρι με τους ‘’κιτρινομπλέ’’ να στοχεύουν στην δημιουργία ενός ρόστερ έτοιμο να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις που έρχονται την νέα ποδοσφαιρική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τις τελευταίες ημέρες οι μεταγραφικές σειρήνες για τον Χερόνιμο Μπαράλες  τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Super League ηχούν πιο έντονα από ποτέ με τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που ο Μπαράλες φέρει την πρόταση που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Αστέρα  δύσκολα θα παραμείνει στην Τρίπολη και ένας άλλος Αργεντινός φαίνεται να είναι υποψήφιος αντικαταστάτης του για την γραμμή κρούσης  της ‘’κιτρινομπλέ’’ επίθεσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Εμίλιο Ζελάγια είναι  αυτός που είναι ψηλά στην λίστα του Αστέρα Τρίπολης με την περίπτωση του φυσικά να εξαρτάται από το τι θα γίνει στην υπόθεση του Μπαράλες κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.

Ο Ζελάγια είναι 28 χρονών και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε δανεικός στην Άρσεναλ Σαραντί από την Ροζάριο Σεντράλ ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα της Μπάνφιλντ.   

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.