Πρόσκληση Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Πρόσκληση Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Ιούλιος 12, 2015 - 20:47
0 σχόλια

Σας καλούμε την 15η Ιουλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.  

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής (ανανέωση) σε κατάστημα «καφενείο – ζαχαροπλαστείο – εστιατόριο - πιτσαρία» με την επωνυμία «Παρασκάκης Α.Ε. – Baker’sDozenDonuts» που βρίσκεται στη συμβολή της πλατείας Αγίου Βασιλείου και  της οδού Εθνομαρτύρων στην Τρίπολη.
Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (εστιατόριο)» με την επωνυμία «Γιαμάνης Γεώργιος του Κυριάκου – FreshBasil» που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως αρ. 4 στην Τρίπολη.
Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια» με την επωνυμία «Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος – Παρασκευάς Μάνδρος Ο.Ε. - Vivo» που βρίσκεται επί της οδού Ισαάκ & Σολωμού 12 στην Τρίπολη.

Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «κυλικείο» ιδιοκτησίας Καστούμη Λεμονιάς του Γεωργίου, που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως  στην Τρίπολη.
Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (εστιατόριο)» ιδιοκτησίας Γιαμάνη Γεωργίου του Κυριάκου, που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως αρ. 4  στην Τρίπολη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Στο Άρνεμ ο Αστέρας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.