Σενάρια για Πέτρου στον Αστέρα

Σενάρια για Πέτρου στον Αστέρα

Απρίλιος 17, 2019 - 10:35
0 σχόλια

Με αφορμή την πιθανή αποχώρηση του Γιώργου Αθανασιάδη για την ΑΕΚ τα μεταγραφικά σενάρια για τον αντικαταστάτη του ξεκίνησαν με τον Κύπριο κίπερ Κωνσταντίνο Πέτρου της Ένωσης Παραλιμνίου να έρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα ο Κωνσταντίνος Πέτρου βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού και αναμένεται το όνομα του να απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

Το συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Πέτρου με την Ένωση Παραλιμνίου λήγει τον Ιούνιο, η ομάδα του είναι πολύ πιθανόν να υποβιβαστεί και ο 22χρονος τερματοφύλακας φαίνεται πως αναζητά κάτι καλύτερο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες για το μέλλον.

Στην Κύπρο μάλιστα σενάρια αναφέρουν ότι τόσο ο ΑΠΟΕΛ (όπου και αυτός ενδιαφέρεται) όσο και ο Αστέρας Τρίπολης τον έχουν πλησιάσει και έχουν συζητήσει μαζί του τσεκάροντας αρχικά της προθέσεις του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.