Σελίν ο εκλεκτός για την άμυνα του Αστέρα

Σελίν ο εκλεκτός για την άμυνα του Αστέρα

Δεκέμβριος 15, 2016 - 11:35
1 σχόλια

Ο Γεβγέν Σελίν φαίνεται όπως όλα δείχνουν πως είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Δεδομένης λοιπόν της απόφασης για προσθήκη κεντρικού αμυντικού ο Γεβγέν Σελίν βρίσκεται στην κορυφή της κιτρινομπλέ λίστας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών που απέχουν πολύ κοντά από την οριστική συμφωνία κάτι που ίσως γίνει και μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα τελευταία δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Ουκρανός αμυντικός θα βρίσκεται μέσα στις επόμενες ώρες (πιθανόν το Σαββατοκύριακο) στην Ελλάδα με προορισμό την Τρίπολη έτσι ώστε να οριστικοποιήσουν όλες τις λεπτομέρειες και ο ποδοσφαιριστής να ντυθεί στα κιτρινομπλέ.

Το υπόθεση με τον Γεβγέν Σελίν μοιάζει να είναι στην τελική της ευθεία με τον ίδιο τον Ουκρανό να περιμένει την λύση του συμβολαίου του με την Ντιναμό Κιέβου για οριστικοποιηθεί το διαφαινόμενο deal με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος ο Γεβγέν Σελίν δεν είναι άγνωστός στο Ελληνικό κοινό αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League την περσινή χρονιά με τον Πλατανιά.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μη λέτε μεγάλα λόγια.Τα ίδια κύριοι δημοσιογράφοι λέγατε και το καλοκαίρι και τα καρπούζια βγήκαν μαπααααααααααααααααα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.