«Σειρήνες» Πανθυρεατικού για τον Δημήτρη Αδάμη

«Σειρήνες» Πανθυρεατικού για τον Δημήτρη Αδάμη

Ιούνιος 23, 2019 - 21:35
1 σχόλια

Η έλευση του Χρήστου Πούλου στην τεχνική ηγεσία του Πανθυρεατικού με την ανακοίνωση της πριν από λίγες ημέρες ουσιαστικά έχει σηματοδοτήσει και την έναρξη του σχεδιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς από την ομάδα του Άστρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Αδάμης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βάση του σχεδιασμού έχουν θέση και ρόλο στον νέο Πανθυρεατικού της καινούριας σεζόν και έτσι έχουν ξεκινήσει στην Βόρεια Κυνουρία τα σενάρια και οι φήμες επιστροφής του στους κιτρινόμαυρους.

Για την ώρα κανείς δε γνωρίζει με σιγουριά ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης και αν ο Δημήτρης Αδάμης επιστρέψει στον Πανθυρεατικό μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στο Κορακοβούνι η αν θα συνεχίσει να φορά την κοκκινόμαυρη φανέλα και την νέα σεζόν.

Ο Πανθυρεατικός έχει υψηλές φιλοδοξίες και στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς έχοντας την ξεκάθαρη επιθυμία να δημιουργηθεί ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Και μεις εχουμε υψηλους στοχους..και μη γραφετε οτι σας βολευει χωρις να ξερετε..απλα και μονο επειδη σας ειπε καποιος κατι..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.