«Σειρήνες» από Κίνα για τον Γιάννου

«Σειρήνες» από Κίνα για τον Γιάννου

Φεβρουάριος 21, 2016 - 14:13
0 σχόλια

Ο Απόστολος Γιάννου είναι αλήθεια πως πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά και σίγουρα την πιο παραγωγική της καριέρας του με τον Αστέρα Τρίπολης όντας δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Κώστα Φορτούνη στον πίνακα των σκόρερ της Super League.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Αποστόλη Γιάννου για έντονο ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας και πιο συγκεκριμένα από την Σανγκάη Σενχούα που φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Έλληνα άσο και να δείχνει διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απατήσεις τόσο του ίδιου όσο και του Αστέρα Τρίπολης και τον κάνει δικό της.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγω για μαραθώνιες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή ενώ  αναφορικά  με τον Γιάννου οι Κινέζοι του προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο με μεγάλες αποδοχές.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα για να δούμε τελικά αν ο Έλληνας άσος συνεχίσει στον Αστέρα Τρίπολης η κάνει το μεγάλο ταξίδι για την Κίνα με τους  Ασιάτες ωστόσο να θέλουν να μπουν δυναμικά στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.