Σε ρυθμούς Λαυρίου ο Αρκαδικός

Σε ρυθμούς Λαυρίου ο Αρκαδικός

Δεκέμβριος 01, 2015 - 21:12
0 σχόλια

Στους ρυθμούς του πολύ μεγάλου και σημαντικού αγώνα με το Λαύριο το Σάββατο (5/12, 17:00) στο ΔΑΚ Τρίπολης έχει μπει ο Αρκαδικός με τον Γιάννη Καστρίτη και τους συνεργάτες του να ανεβάζουν καθημερινά τους προπονητικούς ρυθμούς.

Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο νεοφώτιστες αλλά και πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες στην Basket League έχει την δική του ξεχωριστή σημασία καθώς η νίκη σε τέτοιου είδους παιχνίδια αποκτά τεράστια αξία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι βέβαιο πως αναμετρήσεις με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με τον Αρκαδικό όπως είναι αυτή με το Λαύριο αποτελούν τα παιχνίδια της χρονιάς για τους κυανόλευκους με το ροζ φύλλο αγώνα και τους δύο βαθμούς να αποτελούν μονόδρομο.

Έτσι λοιπόν με απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση στις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου συνεχίστηκε και το προπονητικό πρόγραμμα της Τρίτης (1/12) με τους παίχτες να καταθέτουν στο παρκέ τον καλύτερο τους εαυτό κάτι που αναμένεται να γίνει και τις επόμενες ημέρες με το ένταση του προγράμματος να κορυφώνεται.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.