Σε ρυθμούς Europa League ο Αστέρας

Σε ρυθμούς Europa League ο Αστέρας

Ιούλιος 23, 2018 - 10:00
0 σχόλια

Σε ρυθμούς Europa League βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος την Πέμπτη (26/7, 21:00) θα δώσει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας τον πρώτο του Ευρωπαϊκό αγώνα για την νέα σεζόν κόντρα στην Χιμπέρνιαν.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι και το πρώτο επίσημο ενόψει της νέας περιόδου με τους κιτρινομπλέ να ρίχνονται στην Ευρωπαϊκή μάχη ξεκινώντας το ταξίδι τους από την Σκωτία και το γήπεδο ''Ίστερ Ρόουντ''.

Η αρκαδική ομάδα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Χιμπέρνιαν με τον Σάββα Παντελίδη και τους συνεργάτες του να καταστρώνουν τα σχέδια τους και τους ποδοσφαιριστές με απόλυτη συγκέντρωση να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις.

Σε προπονητικό επίπεδο η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει Χιμπέρνιαν βρίσκεται στην τελική της ευθεία με το ευχάριστο να είναι πως ο Σάββας Παντελίδης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Το βράδυ της Πέμπτης 26 Ιουλίου η πόλη μπαίνει και αυτή σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς με τους φιλάθλους να περιμένουν με αγωνία να δουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας στο εφετινό ξεκίνημα του Ευρω-ταξιδιού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.