Σε κατάσταση αναμονής το γήπεδο της Τεγέας

Σε κατάσταση αναμονής το γήπεδο της Τεγέας

Οκτώβριος 25, 2018 - 19:10
1 σχόλια

Το γήπεδο της Τεγέας δεν αποτελεί πια ουτοπικό σενάριο αλλά πραγματικότητα αφού έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και η πράσινη πλαστική μοκέτα του νεου τεχνιτού χλοοτάπητα έχει τοποθετηθεί.

Παρότι το γήπεδο όμως έχει πάρει την επιθυμητή μορφή και ο αγωνιστικός χώρος είναι έτοιμος ακόμα δεν έχει ανάψει το πράσινο φως για να μπορέσει η Τεγέα να μπει στο νέο της "σπίτι" και να δοθεί ο νέος αυτός αθλητικός χώρος προς χρήση.

Μετά το στρώσιμο του τάπητα οι βελτιωτικές εργασίες πέριξ του αγωνιστικού χώρου έχουν σταματήσει γεγονός που δημιουργεί τα δικά του εμπόδια αναφορικά με το πότε θα είναι ολοκληρωτικά έτοιμο το νέο γήπεδο που τόσο πολύ έχει ανάγκη ευρύτερα το Αρκαδικό ποδόσφαιρο αλλά και η περιοχή.

Ουσιαστικά το έργο των βελτιωτικών εργασιών του γηπέδου της Τεγεάς έχει πάει αρκετά πίσω χρονικά με τα προβλεπόμενα σχέδια μιας και θα έπρεπε να είναι έτοιμο την δεδομένη χρονική στιγμή με τις αθλητικές υποχρεώσεις της ομάδας να έχουν ξεκινήσει.

Όλα αυτά είναι σίγουρο πως δημιουργούν μια εύλογη ανησυχία με τους αρμόδιους που έχουν επωμιστεί να υλοποιήσουν το τόσο σημαντικό αθλητικό έργο να καλούνται να δώσουν άμεσα λύση για να ολοκληρωθούν οι όποιες εκκρεμότητές και το νέο αυτό γήπεδο να είναι έτοιμο προς λειτουργία.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΓΕΑΤΙΚΟ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.