Σε ετοιμότητα για τις βουλευτικές εκλογές η Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Σε ετοιμότητα για τις βουλευτικές εκλογές η Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Ιούλιος 04, 2019 - 13:09
0 σχόλια

Τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου οι υπάλληλοι βρίσκονται σε «επιφυλακή», προκειμένου να είναι όλα έτοιμα ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα και να κυλήσουν όλα ομαλά την ημέρα διεξαγωγής τους.

Να αναφέρουμε ότι τα εκλογικά τμήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι 1.581 και 25 ειδικά τμήματα ετεροδημοτών και συγκεκριμένα στην Αρκαδία είναι 348 συν ένα των ετεροδημοτών.

Το σύντομο χρονικό διάστημα ανάμεσα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές δεν προβλημάτισε τους υπαλλήλους, καθώς είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν μετά τις τόσες πολλές εκλογικές διαδικασίες στις οποίες έχουν δοκιμαστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα

Στην Περιφέρεια έχει ήδη διαμοιραστεί το εκλογικό υλικό, ενώ οι εκλογικοί σάκοι έχουν διανεμηθεί.

Σε δηλώσεις της η κυρία Πουλοπούλου Αγγελική, γενική διευθυντήρια Εσωτερικής Λειτουργίας και έχει την αρμοδιότητα της διενέργειες της εκλογικής διαδικασίας και στις πέντε περιφερειακές ενότητες, μίλησε για την εκλογική διαδικασία, για τους σταυρούς προτίμησης καθώς και για ό,τι πρέπει να γνωρίζει ο ψηφοφόρος.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σε ετοιμότητα για τις βουλευτικές εκλογές η Περιφέρεια Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.