Σε έλεγχο από ορκωτούς λογιστές η ΚΕΔΗΤ, αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ

Σε έλεγχο από ορκωτούς λογιστές η ΚΕΔΗΤ, αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ

Ιούλιος 02, 2015 - 22:45
0 σχόλια

Η ΚΕΔΗΤ θα ελεγχθεί από ορκωτούς λογιστές  σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015.

Ο διαχειριστικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί για την περίοδο από 1ης Ιανουαρίου του 2011 έως και 31 Αυγούστου του 2014. Ακόμη, προσωρινός διαχειριστικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί για την περίοδο από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 έως και 31 Μαΐου του 2015.

Όπως επισημάνθηκε, τρεις ήταν οι κατατεθειμένες προσφορές. Ενώ τελικώς εγκρίθηκε η συμφερότερη, εκείνη της εταιρείας ATC Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές ΕΠΕ  αντί του ποσού των 4.797 ευρώ.

Απορρίφθηκαν οι προσφορές των εταιρειών ΣΟΛ ΑΕ, η οποία είχε καταθέσει προσφορά για 6.150 ευρώ και Ελεγκτικό Γραφείο Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή Γεωργίου Αστρινάκη, με ύψος αμοιβής τα 22.140 ευρώ.
Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος κ. Δ. Παυλής, έχουν ήδη οριστεί δύο ορκωτοί ελεγκτές στη ΔΕΥΑΤ και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση σύντομα θα αποφασίσει για τον ορισμό ορκωτών και στο Νομικό Πρόσωπο.
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.