Σε διαγωνισμό η υπηρεσία μετρήσεων υδρομέτρων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σε διαγωνισμό η υπηρεσία μετρήσεων υδρομέτρων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Νοέμβριος 17, 2015 - 10:51
2 σχόλια

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Βόρειας Κυνουρίας διακηρύττει ότι εκτίθεται σε πρόχειρο διαγωνισμό η διενέργεια της υπηρεσίας μετρήσεων υδρομέτρων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.28/1980, του Ν.1069/1980 του Ν.3463/2006 και του Ν.3852/2010.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της υπηρεσίας είναι (50.974,84 €) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 23 %.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής την 2 Δεκεμβρίου του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη.
Ώρες έναρξης και λήξης αποδοχής προσφορών 10.00 π. μ. και 11.00 π.μ αντίστοιχα.

Οι προσφορές με όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα σταλούν ή θα κατατεθούν στην Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Βόρειας Κυνουρίας μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διενέργειας διαγωνισμού, ή θα κατατεθούν αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Οι δικαιούχοι συμμετοχής στο διαγωνισμό πρέπει να ασκούν δραστηριότητα συναφή με την ανωτέρω υπηρεσία, όπως αναλυτικά προβλέπεται από την σχετική διακήρυξη.
Η εγγύηση συμμετοχής ανέρχεται σε ποσό ίσο με (2%) της προϋπολογισθείσας δαπάνης, χωρίς τον φ.π.α.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα γραφεία της ΔΕΥΑ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος Αρκαδίας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Πρόεδρος
Βλάχος Χρήστος

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΕΔΩ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ Ο *** ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ 5 ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.