ΣΔΙΤ απορριμμάτων Πελοποννήσου: Σε μία εβδομάδα η έναρξη κατασκευής των μονάδων

ΣΔΙΤ απορριμμάτων Πελοποννήσου: Σε μία εβδομάδα η έναρξη κατασκευής των μονάδων

Μάρτιος 05, 2021 - 12:22
4 σχόλια

Σε μία εβδομάδα αναμένεται ότι θα γίνει η εκκίνηση κατασκευής των μονάδων που προβλέπει η ΣΔΙΤ της διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αυτό έγινε γνωστό σε τηλεδιάσκεψη του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με στελέχη της ΤΕΡΝΑ για το θέμα των απορριμμάτων στην Περιφέρεια, την Πέμπτη 4 Μαρτίου, με τη συμμετοχή επίσης αιρετών αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας, όπως και του προέδρου του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου Σταύρου Αργειτάκου.

Στην εν λόγω σύσκεψη, συζητήθηκαν ζητήματα μεταξύ των οποίων, η δυνατότητα παραλαβής σύμμεικτων και υπολείμματος πριν το καλοκαίρι, η κατασκευή συνοδών έργων όπως οι δρόμοι πρόσβασης κ.α., καθώς και ο τρόπος επίλυσης γραφειοκρατικών θεμάτων, όπου αυτά ενδέχεται να προκύψουν.

Παράλληλα αποφασίστηκε η συγκρότηση συντονιστικής ομάδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με επικεφαλής τον αρμόδιο για τον Περιβάλλον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Τσουκαλά.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ...!! ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟΠΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΝΟΙΩΘΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ...!!! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ..!! ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ...

ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Να πάψουν τα σενάρια διαχειριστικής φαντασίας και να αρχίσουν τα έργα. Το έτος 20221 η Ελλάδα θα πρέπει να γιορτάσει τα 200 χρόνια απελευθέρωσης από τα σκουπίδια. Να ανασάνουμε από τα πρόστιμα. Να σωθεί η Ελλάδα. Να ξεβρωμίσουν τα ρέματα τα βουνά και οι κάμποι.

Με αυτή τη βρώμα και τη δυσωδία που πνίγει κάτι απογεύματα την πόλη με τις ώρες, λες και είμαστε στα Άνω Λιόσια, μπορεί να γίνει κάτι;

Υπάρχει μία μαγική λεξούλα που, ευτυχώς, επιβάλλεται να χρησιμοποιείτε όταν γράφετε απευθυνόμενοι σε άλλους. Ορθογραφία. Εν σχέση, νιώθεται, μπορείται... και μάλιστα σε δύο ρήματα που δεν έχουν ούτως ή άλλως παθητική φωνή! Λυπηθείτε τα μάτια μας τουλάχιστον, αλλά και τη νοημοσύνη μας. Αφού δεν μπορείτε να κατανοήσετε την ανάγκη διαχείρησης των απορριμμάτων, αφήστε τα σχόλια για όσους μπορούν!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.