Σαμαρτζής: «Ηλίθιοι και επαγγελματίες λασπολόγοι»

Σαμαρτζής: «Ηλίθιοι και επαγγελματίες λασπολόγοι»

Νοέμβριος 13, 2014 - 11:17
13 σχόλια

Απαντήσεις για τα οικονομικά και στην συνέχεια χαρακτηρισμοί για "Ηλίθιους και Επαγγελματίες λασπολόγους" από τον κ. Σαμαρτζή

Την δική του άποψη έγραψε σε σχόλιο στο ArcadiaPortal.gr o Ιατρός Γιώργος Σαμαρτζής, Πρόεδρος του Βοσυνιωτείου Ιδρύματος, για όσα ανέφερε ο κ. Νίκος Τσιαμούλος σε πρόσφατη συνέντευξη του στην οποία επιρρίπτει ευθύνες για στον κ. Σαμαρτζή για την κακή οικονομική κατάσταση του ιδρύματος.

Ακολουθεί αναλυτικά το σχόλιο του Γ. Σαμαρτζή: 

1) Αποκατάσταση ταβανιού στο λουτρό του 1ου ορόφου
2) Πλήρης ανακαίνιση της σκεπής της αποθήκης με μόνωση και ταβάνι ραμποτέ μιας και υπήρχαν μόνο ξύλα και κεραμίδια.Τοποθέτηση νέας υδροροής.
3) Πλήρης ανακαίνιση του wc των εργαζομένων με καινουργια είδη υγιεινής και τοποθέτηση νέων πλακιδίων.
4)Τοποθέτηση πλακιδιων και κατόπιν ντουλαπιών αποθήκευσης στην αποθήκη καθώς και συντήρηση του καυστήρα και ελαιοχρωματισμός του χώρου
5)Αποκατάσταση ζημιών σε τοίχους εξωτερικούς στην αυλή (στο σοβά) ,ελαιοχρωματισμος όλου του προαύλιου χωρου και ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της (τσουληθρα-παγκακια-αλογακια)
6)Πλήρης ανακαίνιση της κουζίνας με τοποθέτηση πλακιδιων εκεί που δεν υπηρχαν, νεα και περισσότερα ντουλάπια κουζίνας ,καινούργιος απορροφητήρας και νεροχύτης.
7)Αγορά και τοποθέτηση νέων μοκέτων (κατάλληλες για χρήση σε παιδικούς σταθμούς)
8)Τοποθέτηση νέων ντουλαπιών αποθήκευσης στο γραφείο της Διευθύντριας και στο χωλ.
9)Τοποθέτηση νέων κρεμάστρων για τα παιδιά.
10)Αντικατάσταση του 95% των λαμπτήρων της κουζίνας         ( εργάζονταν με το φως του απορροφητήρα έως τότε !!!)
11) Επιδιόρθωση πόμολων και κλειδαριών τόσο στον 1ο όροφο όσο και στην πόρτα της παιδικής χαράς.
12) Καταστροφή των παλιών δεξαμενών που ήταν καθολικά σκουριασμένες και αγορά και τοποθέτηση νέου βυτίου με πιστοποίηση για αποθήκευση νερού στο υπόγειο .Τοποθετήθηκε επίσης φίλτρο πριν την παροχή του νερού.
13)Ελαιοχρωματισμός όλου του υπόγειου χώρου.
14) Ελαιοχρωματισμός του χωρου υποδοχής   των παιδιών 
15)Αγορά dvd player , παραμυθιών , υλικού για καλλιτεχνίες.
16)Δημιουργία πλήρους φαρμακείου.
17)Καθαρισμός του υλικού (ταρτάν)που καλύπτει ως δάπεδο τον προαύλιο χώρο
18)Αγορά χλοοτάπητα για την κάλυψη του χώρου που έχει μάρμαρο ως δάπεδο εξωτερικά του σταθμού
*** Να σημειωθεί πως τα ντουλάπια αποθήκευσης (όχι αυτά που τοποθετήθηκαν στην κουζίνα) προσφέρθηκαν κατόπιν συννενόησης με τον Κο Κοσκινά Δημήτριο (Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής τότε ) από την Ακαδημία και για αυτό τον ευχαριστούμε πάλι δημοσίως.
Το κόστος των ανωτέρω εργασιών - αγορών δεν ξεπέρασε τις 14.000 ευρώ. 

Όποιος  ενδιαφέρεται πραγματικά κυρίες και κύριοι για την αλήθεια,μπαίνει και βλέπει τι έχει γίνει.Ρωτά τις εργαζόμενες (είναι 8 και όχι 10 !) και ενημερώνεται.Παρέδωσα φωτογραφικό υλικό στο Δημοτικό Συμβούλιο και έκανα γνωστά τα πεπραγμένα μας για 2η φορά. Είχα δώσει απολογισμό των έργων και όταν αυτά ολοκληρώθηκαν (έντυπο +cd) το 2012 στους αρχηγούς των παρατάξεων. Ενώ υπέγραψα την Προγραμματική σύμβαση ύψους 140.000 ευρώ , δεν, επαναλαμβάνω ΔΕΝ ,διαχειρίστηκα ούτε ένα ευρώ από αυτά μιας και η παραίτηση μου (λόγω διαγραφής μου από την παράταξη )προηγήθηκε της εκταμίευσης του ποσού από το Δήμο. Τέλος , αναφέρω πως χάρη σε όλα τα παραπάνω ,ο Σταθμός εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία του Αδεια λειτουργίας .Η  έκθεση της Πρόνοιας ενώ στην αρχή εισηγούνταν  τον  περαιτέρω έλεγχο με σκοπό το κλείσιμου του Σταθμού (9/2011) ,δύο μήνες αργότερα μας έδινε συγχαρητήρια και  έγραφε 20 φορές ΝΑΙ εκεί που μέχρι πριν 2 μήνες υπήρχαν τα 20  ΟΧΙ. Στο άμεσο μέλλον θα  γίνει ρεπορτάζ με βίντεο για να έχει την ευκαιρία και ο πιο απομακρυσμένος συνδημότης μας να δει την αλήθεια.
Οσον αφορά στον απολογισμό του 2011 και τον προυπολογισμό του 2012 . έγγραφα που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας μου ,δηλώνω και θα τα καταθέσω στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο πως έχουν πάρει έγκριση νομιμότητας ως έπρεπε .

Υπάρχουν 2 μόνο κατηγορίες ανθρώπων που αν ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα δε θα αναγνωρίσουν το σημαντικό θετικό αποτέλεσμα των δράσεων  του Διοικητικού μας Συμβουλίου (2011-2012). ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ.    Αυτά.......Σας ευχαριστώ .

            Σαμαρτζής  Ι  Γεώργιος
                             Ιατρός
Πρόεδρος του Βοσυνιωτείου Ιδρύματος.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΕΥΓΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΤΗΣ *** ΠΑΛΙ.

μπραβο γιωργο ειπεσ αληθειες για αυτουσ τουσ ηλ@@@@@@ (κυριους) αν μπορουμε να τουσ πουμε ετσι!!!! γιωργο θα τουσ περασει ειναι πολλα τα 5555555 χρονια... θα συνηθισουν.....

ενω τα πας καλα ρε γωργο και λες τα επιχειρηματα σου μετα ριχνεις το επιπεδο. Κριμα

Είναι λασπολογία ότι από τα 8 άτομα προσωπικό μόνο ένας έχει πτυχίο? Είναι λασπολογία ότι αυτά τα άτομα έπαιρναν διπλάσιους μισθούς από τους συναδέλφους τους σε άλλους σταθμούς? Είναι λασπολογία ότι άλλοι σταθμοί με περισσότερα παιδιά έχουν το μισό προσωπικό? Είναι λασπολογία ότι πριν το Σμυρνιώτη η δ/τρια κρατούσε τα χρήματα πάνω της και δε διατηρούσαν με διαφάνεια έναν τραπεζικό λογαριασμό? Κύριε Σαμαρτζή μην προσπαθείτε να καλύψετε τις προστατευόμενες σας. Ολος ο κόσμος ξέρει τι γινόταν στο ίδρυμα. Ηταν το ίδρυμα των ρουσφετιών και της αδιαφάνειας. Ο Σμυρνιώτης είναι ο πρώτος δήμαρχος που δεν υπολόγισε πολιτικό κόστος και προσπάθησε να βάλει μια τάξη στο σταθμό.

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος, κ. Σαμαρτζή...Δεν θα σε ήξερε ούτε η μάνα σου...Η κότα όταν πίνει νερό, κοιτάει ψηλά κι ευχαριστεί το Θεό...Θα ήθελα να προσθέσω και μια 3η κατηγορία σ' αυτές που αναφέρεις: των ΨΩΝΙΩΝ...Ξεκαβάλα, είμαστε μικρή πόλη και γνωριζόμαστε, δυστυχώς...Καλές βόλτες στην Αθήνα με το Σταμάτη (ξέρεις εσύ)...Αυτός σου αξίζει...

Κε Σαμαρτζή για να μην είσαι στην αφάνεια χρησιμοποιείς ως όχημα το Βοσυνιώτιο; Τι είναι αυτά που μας αναφέρεις; εργασίες που έγιναν και πληρώθηκαν; Να μας γράψεις τα χρήματα που εξοικονόμησες για το σταθμό, τα αναλώσιμα και τον εξοπλισμό που δωρεάν εξασφάλισες γι' αυτόν !!!!! Τέλος πες και ένα ευχαριστώ στο Σμυρνιώτη που σε στήριξε όσο κανένα μετέπειτα πρόεδρο κάνοντας προγραμματική 140.000 Ευρώ !!!! δίνοντας μάχη και μέσα στην παράταξή του για νατην περάσει .... έλεος πιά κατάλαβε ότι δεν είσαι ο μ ο ν α δ ι κ ός ικανός και άξιος !!!!!

Αλήθεια, ο σύζυγος μιας από τις εργαζόμενες διατυμπάνιζε για την πρώτη σου θητεία ότι έχει στοιχεία για τον εισαγγελέα ..... τα κρατάει άραγε μετά από 2 χρόνια; αναρωτιέμαι ως απλός πολίτης της πολύπαθης το τελευταίο δίμηνο Τρίπολης !!!!

Κύριε Σαμαρτζή σταματείστε να απολογείστε για τα έργα σας. Δώστε στον εισαγγελέα όποια στοιχεία έχετε, Το φαγοπότι των προηγούμενων χρόνων το γνωρίζεται.Τα μπόνους ;( Ξέρεις εσύ).Είδατε πολλά.....ο εισαγγελέας ψάχνει; Απο εδω και πέρα εφαρμόστε το νόμο σε όλες σας τις ενέργειες και εφαρμόστε την αξιοκρατία.Όσο για το δεύτερο δεν βλέπω να έχετε τα κότσια.Τρέμετε την νομιμότητα;;; Αν φοράτε άξια τα παντελόνια ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ. Ερώτηση:Κάποιον που του κάνει κουμάντο ο φίλος (Κομματάρχης) και τον τρέμει πως πρέπει να τον αποκαλούμαι;;;;

Τι πρέπει να πει ο επόμενος Πρόεδρος που εξόπλισε το σταθμό δ ω ρ ε ά ν με υλικοτεχνική υποδομή για να μπορεί να πιστοποιηθεί΄και να ενταχθεί στην ΕΕΤΑΑ; και χωρίς διοικητική υποστήριξη λόγω επίσχεσης εργασίας των διοικητικών αλλά ........ το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος τη δουλειά τους κάνανε !!! φυσικά δεν είδα πουθενά να τα απαριθμούν όλα αυτά για να πιστοποιήσουν την ικανότητά τους για τα αυτονόητα, μάλλον το προηγούμενο Δ.Σ. δεν ήταν του φαίνεστε και της δημοσιότητας αλλά των έργων !!!!!!!

Διαγράφηκαν σχόλια με ανώνυμες καταγγελίες. Αν έχετε κάποια στοιχεία για τον κ. Σαμαρτζή μπορείτε να τα στείλετε στο info<at>arcadiaportal.gr.

ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ.ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.