Σάκης Καρύδας: «Να κάνουμε το πέντε στα πέντε»

Σάκης Καρύδας: «Να κάνουμε το πέντε στα πέντε»

Μάρτιος 30, 2015 - 17:06
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός πήρε τη νίκη απέναντι στον Εθνικό και έκανε ακόμη ένα βήμα για την άνοδό του στην Α1, με τον γκάρντ της ομάδας Σάκη Καρύδα να τονίζει ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει τις νίκες στα πέντε εναπομείναντα ματς, τα οποία χαρακτήρισε τελικούς.

Ο Σάκης Καρύδας, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Αρκαδικού στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Εθνικό, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr) για την επικράτηση της ομάδας του, αλλά και για το ματς που ακολουθεί με τον Φίλιππο Βέροιας αλλά και την πορεία του Αρκαδικού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος πλέι-μέικερ του Αρκαδικού έχουν ως εξής:

Μπήκατε πολύ δυνατά με τον Εθνικό και πήρατε τη νίκη. Θεωρείς ότι ήταν θέμα κινήτρου; Δείξατε δηλαδή ότι θέλετε περισσότερο τη νίκη;

- Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το κίνητρο. Όλα τα ματς από εδώ και στο εξής έτσι θα είναι, τα βλέπουμε σαν τελικούς. Έτσι αντιμετωπίσαμε και το παιχνίδι με τον Εθνικό. Μπήκαμε δυνατά, βάλαμε τις βάσεις από το πρώτο δεκάλεπτο και πήραμε τη νίκη.

Ο Αρκαδικός έχει μία σταθερή πορεία εφέτος και αυτή τη στιγμή, έχει το προβάδισμα για την 2η  θέση. Ποια είναι τα μυστικά της επιτυχημένης σας πορείας;

- Το μυστικό μας είναι ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Τόσο με τους προπονητές, όσο και με τη διοίκηση. Είμαστε μία οικογένεια και δουλεύουμε, με σκοπό να πάρουμε τη 2η θέση και την άνοδο.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος «καίγεται» για τη νίκη. Ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα έχει το άγχος και που θεωρείς ότι θα κριθεί το παιχνίδι;

- Εμείς προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί του Εθνικού. Θα πρέπει να μείνουμε σοβαροί. Ο Φίλιππος θέλει τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια.Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Άγχος θα έχουν και οι δύο ομάδες αλλά αυτό το ξεχνάμε όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θέλουμε το 5Χ5 στα εναπομείναντα παιχνίδια για να μην εξαρτόμαστε από κανέναν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.