Σάκης Καρύδας: Επιβάλλεται να νικήσουμε τον ΟΦΗ (video)

Σάκης Καρύδας: Επιβάλλεται να νικήσουμε τον ΟΦΗ (video)

Νοέμβριος 03, 2014 - 21:12
1 σχόλια

Ο Σάκης Καρύδας μετά την μεγάλη νίκη του Αρκαδικού επί του Ερμή Λαγκαδά, μίλησε για την καλή εμφάνιση της ομάδας του αλλά και για το ποσό σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάκης Καρύδας:

Για τον αγώνα με τον Λαγκαδά: «Ο στόχος της ομάδας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα το προηγούμενο Σάββατο. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά για τα όποια μειονεκτήματα έχουμε και κάθε Σάββατο να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Σήμερα πραγματικά βγάλαμε ενέργεια και πάθος που είναι ένα στοιχείο το οποίο δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε. Από αύριο όμως θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί είχαμε 2 άτυχα αποτελέσματα και αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά επιβάλλεται να κερδίσουμε».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Το σημερινό παιχνίδι είναι οδηγός για την συνέχεια. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και την νίκη, επίσης κρατάμε κάποια στοιχεία που δείξαμε στο γήπεδο. Όλα αυτά δεν θα πρέπει να τα ξεχάσουμε το επόμενο Σάββατο. Επίσης κάποια λαθάκια που κάναμε θα πρέπει να τα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΌΦΗ». 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Kαρύδας: Επιβάλλεται να νικήσουμε τον ΟΦΗ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.