Ρουμελιώτης: Ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Ρουμελιώτης: Ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Φεβρουάριος 28, 2018 - 11:16
0 σχόλια

Στην ειδική συνεδρίαση «Πολιτιστική Κληρονομιά, Τουρισμός και Αθλητισμός» στο πλαίσιο του 10ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Τρίπολη μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Οικοσυστημάτων, Αειφορίας, Νέας Γενιάς και Αθλητισμού, Γεώργιος Ρουμελιώτης.

Ο κ. Ρουμελιώτης μίλησε για τις αθλητικές εγκαταστάσεις ιδιαίτερα των ορεινών περιοχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και για τα έργα που έχουν γίνει.

Έχουν γίνει πολλές δράσεις και έργα, αλλά με την αρωγή του υπουργείου θα μπορούσαν να επεκταθούν

Ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης αλλά και ανάδειξης των ορεινών περιοχών της Περιφέρειας, τόνισε. Συνεχίζοντας, είπε ότι οι ορεινές περιοχές έχουν πολλές ανάγκες και πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις.

Τέλος, κάλεσε τον υφυπουργό να βοηθήσει προς τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων γιατί οι πολίτες της Περιφέρειας το ζητούν. Κλείνοντας, επεσήμαινε ότι η περιφερειακή αρχή έχει καταγράψει όλες τις ανάγκες που έχει ο τόπος με στόχο να γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ρουμελιώτης: Ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.