Ροκ και ρεμπέτικο «ζέσταναν» τον κόσμο στην Πετρινού (photos+video)

Ροκ και ρεμπέτικο «ζέσταναν» τον κόσμο στην Πετρινού (photos+video)

Φεβρουάριος 20, 2015 - 22:43
12 σχόλια

Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης

Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου στην πλατεία Πετρινού. Τα παιδιά του Μουσικού αψήφησαν το κρύο και «ζέσταναν» με τις μελωδίες τους τον κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία για να τα απολαύσει.

Το μουσικό σχολείο Τρίπολης συμμετείχε στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου με δύο μουσικά σύνολα. Η Ροκ μπάντα και η Ρεμπέτικη μουσική ενώθηκαν σε μια συναυλία και πήραν το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συναυλία Μουσικού Σχολείου Τρίπολης 20/2/15


12 Σχόλια

Υπέροχα παιδιά... Παλεύουν και ανθίζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες... Τους αξίζουν πολλά, τους δίνουμε λίγα...

Μπράβο στα παιδιά που παρουσίασαν κάτι κόντρα στη μουσική κουλτούρα του βλαχομπαρόκ κλαρινοτσιφτετελιού του τσαντηρομαχαλά των καφετζήδων της πλατείας Πετρινού.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΑΗΔΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;; ΕΣΥ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ

Άριστα στα παιδιά, συμφωνώ απόλυτα με το πιο πανω σχόλιο για διαφορετικότητα ακούσματος, όμως ρε παιδιά ποιός σας έβαλε μες το κρύο να κάνετε συναυλία στο ύπαιθρο; με τι δάχτυλα θα παίξετε και με τι φωνή θα τραγουδήσετε; οι μουσικοί καθηγητές σας δεν είπαν τίποτα; ο διευθυντής σας άγνοια των δεδομένων μιας εκδήλωσης έχει; μήπως είχαν φύγει όλοι για τριήμερο και σας αφήσαν στη τύχη σας; αυτές οι σχολικές επιτροπές, η δευτεροβάθμια τι ρόλο παίζουν; πεταμένα λεφτά σε μισθούς και υστεροφημία της καρέκλας. Ποιός περιμένατε να κάνει το μάνατζερ στα παιδιά; τα λαμόγια του Δήμου; ενεργοποιηθείτε, ξυπνήστε διαφορετικά άστε το για κανένα καλύτερο.

Καλή η προσπάθεια των παιδιών , αλλά από τη δημοτική αρχή αντιμετώπισαν πάλι αδιαφορία. Καμία οργάνωση , ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν ήταν παρόντες. Ευτυχώς είχαν πάει οι γονείς και οι φίλοι των παιδιών να τα ακούσουν. Για μένα η εκδήλωση αυτή έπρεπε να γίνει το πρωί που είχε πολύ περισσότερο κόσμο και για τα παιδιά θα ήταν καλύτερα, δε θα τραγουδούσαν μέσα στο κρύο και περισσότερος κόσμος θα τα έβλεπε.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΑ. ΚΑΚΟΣ ΗΧΟΣ ΕΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

Τελικά τα 24.000€ που έδωσε η δημοτική αρχή που πήγαν? Καρναβάλι δεν έκανε, τα παιδιά δεν πληρώθηκαν , τα ηχητικά χάλια.... Μήπως πρέπει ως δημότες να ζητήσουμε έναν απολογισμό για αυτά που γίνονται στο δήμο μας?

Περαστικοί από την πόλη σας κοντοσταθήκαμε και χαρήκαμε την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών. Εκείνο που δεν χαρήκαμε ήταν ο ερασιτεχνισμός και η αναξιοπρέπεια των μεγάλων, που δεν βοήθησαν καθόλου αυτή την προσπάθεια των παιδιών. Αν δε, όπως διαβάζω παραπάνω, δόθηκαν και χρήματα από το Δήμο για το στήσιμο,το κακό ήχο κλπ, τότε το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει, είναι να παρέμβει και μηχανισμός ελέγχου για το που και πως σπαταλήθηκαν αυτά τα χρήματα.

Τελικά τα 24.000€ που έδωσατε κ. Βρέντα που πήγαν? Καρναβάλι δεν έκανες τα παιδιά δεν πληρώθηκαν , τα ηχητικά χάλια.... Μήπως πρέπει ως δημότες να ζητήσουμε έναν απολογισμό για αυτά που γίνονται στο δήμο μας? Τα ιδια εκανες και τα Χριστουγγεννα που πηγαν τοτε οι 17.700 ευρω Σπυρο. Τελικά εισαι πολύ λιγος κ Βρεντα!!!!!!!! Παυλή μην ξανα γελαστείς και ορισεις αυτόν τον ανθρωπο υπευθηνο και για το Πασχα. “Ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι”

Η κακή ποιότητα του ήχου δεν άφησε να φανεί η προσπάθεια των παιδιών..Μπράβο σε όλα τα παιδιά και ελπίζουμε την άλλη φορά να έχουν την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη ώστε να δείξουν αυτό που πραγματικά αξίζουν... Εξάλλου τα ηχεία πρέπει να είχαν αρπάξει από τα κλαρινοτσιφτετελεια όπου δίνουν άνιση μάχη με τεχνικούς και κλαρινοπαιχτες... Αλλά έτσι είναι η Ελλάδα ..Ο καθένας μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς τεχνικές γνώσεις και χωρίς υποδομή....Εκτός αν νομισαν ότι είναι και αυτή η εκδήλωση πανηγύρι με κλαρινοτσιφτετελεια.... ...

@Πάρης (χωρίς επαλήθευση) στις Κυρ, 22/02/2015 - 21:17 Και πώς σκέφτεσαι δηλαδή ρε παλικάρι να ζητήσεις τον απολογισμό; Κάνοντας σχόλια από τον σπίτι σου, μπροστά σε έναν υπολογιστή; Μέσω e- mail θα τον ζητήσεις τον απολογισμό; Φαντάζομαι ότι και τη λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών, θα τη δώσεις πάλι μέσα απο σχόλια που γράφεις στον υπολογιστή σου, όπως και όλοι όσοι σχολιάζετε εδώ μέσα...Γι' αυτό μας έχουν πηδ..ξει, γιατί είμαστε ψεκασμένοι και δεν ξεκολλάει κανένας από τον καναπέ και το φραπέ...Έκτός βέβαια κι αν έχετε μητρικά και φοβάστε μην πάρει αέρα η μ..ρα σας, αν βγείτε στους δρόμους και αντιδράσετε...Άχρηστοι...Άντε τώρα τραβάτε καμια τζούρα καφέ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.