Ρετρό: Παναρκαδικός-Δόξα Δράμας 1-0 (video)

Ρετρό: Παναρκαδικός-Δόξα Δράμας 1-0 (video)

Ιανουάριος 20, 2012 - 13:04
6 σχόλια

Στις 31/10/1984 ο Παναρκαδικός κέρδισε τη Δόξα Δράμας με 1-0 στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα με το γκολ της αναμέτρησης, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τη λήξη του αγώνα.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/M15qsfbjs0c


6 Σχόλια

<p> Ο "δημοσιογράφος" δεν υπάρχει!!!!Κοιταξτε ύφος στην κάμερα!!!</p>

ολα τα λεφτα ειναι ο βαγγελης ο ραλλης στις συνεντευξεις στο τελος με τη φρατζα του , ιδιος κ απαραλλαχτος τη στιγμη που ολα τα υπολοιπα εχουν αλλαξει. γεια σου βαγγελη να σαι καλα.

ΚΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΡΑΛΛΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΡΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΕΓΑΛΕ DER COMISAR! ADAM PRASS!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ!ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!ΕΚΛΑΨΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΑΡΑ.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΕΝΩ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ; ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ! ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ! ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ! ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ...ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ (ΟΠΟΙΕΣ) ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ, ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ (ΚΑΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ), Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ, ΡΕ ΟΡΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ; ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ! ΞΕΚΟΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!