Ρε πως τα φέρνει η... ζωή!

Ρε πως τα φέρνει η... ζωή!

Ιανουάριος 28, 2015 - 20:16
1 σχόλια

Αρχές Σεπτέμβρη ήταν –συγκεκριμένα 3/09- όταν Παναρκαδικός και Καλαμάτα έδιναν ένα φιλικό αγώνα στην Τρίπολη. Ένα παιχνίδι που είχε αναδείξει την «Μαύρη Θύελλα» νικήτρια με σκορ 1-0.

Για τους λίγους που είχαν βρεθεί στο γήπεδο, αυτό που τους έκανε… αρνητική εντύπωση δεν ήταν η ποιότητα του αγώνα και η απόδοση του Παναρκαδικού, αλλά μια επιλογή από τον προπονητή της Καλαμάτας. Ο Νίκος Κουρμπανάς λίγο μετά την έναρξη εκείνου του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο δέκατο λεπτό είχε δει τον Σκάρο να τραυματίζεται και να πρέπει να αποχωρήσει.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί πολλές φορές. Έλα μου όμως που ο τεχνικός των Καλαματιανών είχε… άλλα στο μυαλό του. Πιο συγκεκριμένα, για λόγους που μόνο εκείνος ξέρει δεν αντικατέστησε ποτέ τον Σκάρο, αφήνοντας την ομάδα με δέκα παίκτες.

Για ποιον ακριβώς λόγο το έκανε αυτό ο κ. Κουρμπανάς, εκτός από τον ίδιο κανείς άλλος δεν ξέρει. Πάντως ήταν μια κίνηση υποτιμητική προς τον Παναρκαδικό και σίγουρα έδειξε ασέβεια προς τον αντίπαλο. Αυτά έγιναν τον Σεπτέμβριο σε φιλικό παιχνίδι.

Η ζωή όμως τα έφερε έτσι ώστε το τελευταίο παιχνίδι του Κουρμπανά έγινε με αντίπαλο τους «πράσινους». Μιας και μετά την ήττα από τους Αρκάδες –όνομα και πράγμα- παραιτήθηκε από τον πάγκο της ιστορικής ομάδας. Βέβαια σε αυτό το ματς δεν είχε την… έμπνευση να παίξει με 10 παίκτες και το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια απόδειξη πως πολλές φορές η ζωή είναι… πολύ δίκαιη! 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.