Ράσταβατς: Κρατάμε το αποτέλεσμα

Ράσταβατς: Κρατάμε το αποτέλεσμα

Νοέμβριος 26, 2023 - 21:05
1 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για την νίκη της ομάδας του επί της Κηφισιάς, αλλά και για τους χώρους που βρίσκουν οι κιτρινομπλέ στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά

«Έχουμε καταφέρει και έχουμε φέρει τα εκτός έδρας παιχνίδια στα μέτρα μας. Έχουμε εξουδετερώσει τον αντίπαλο μας και τα βασικά του ατού. Επίσης στα εκτός έδρας ματς βρίσκουμε περισσότερους χώρους.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα και το κρατάμε για το μέλλον. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και περισσότερα γκολ. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι και ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός και είχε τις ευκαιρίες του. Είχαμε όμως και την τύχη με το μέρος μας».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κόουτς δε θα έχουμε συνέχεια την τύχη με το μέρος μας ! Πρέπει να παίζουμε και ποδόσφαιρο σε όλους τους αγώνες με σύνεση , υπευθυνότητα και αγάπη για τη φανέλα του Αστέρα .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.