Ράσταβατς: Είμαι χαρούμενος για τον βαθμό

Ράσταβατς: Είμαι χαρούμενος για τον βαθμό

Ιανουάριος 28, 2020 - 10:25
2 σχόλια

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας αλλά και στην ικανοποίηση του για τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η ομάδα του στάθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς ο οποίος έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Αναλυτικά

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή, λόγω και του αγωνιστικού χώρου ο οποίος είναι λίγο δύσκολος και μικρός. Ειναι λογικό ότι η Λαμια έχει προσαρμοστεί σε αυτό το γήπεδο. Εμείς χρειαστήκαμε χρόνο να προσαρμοστούμε, οπότε είμαι χαρούμενος για τον βαθμό που κατακτήσαμε.

Εχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε σε καλό ρυθμό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε την Πέμπτη».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ρε κόουτς γιατί είσαι χαρούμενος , για τα χάλια που είχε η ομάδα και δεν βλεπόταν με τίποτα ; Και τί έγινε δηλαδή που πήρε έναν βαθμό . Ετσι κι' αλλιώς έχει εξασφαλιστεί η παραμονή στη SL . To θέμα είναι ότι υποβιβάζεται και η νοημοσύνη των φιλάθλων όταν γίνονται τέτοιες δηλώσεις και περισσότερο τέτοιες απαράδεκτες εμφανίσεις στο γήπεδο .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.