Ψηλά στην λίστα του Αστέρα για την άμυνα ο Ντέιβιντ

Ψηλά στην λίστα του Αστέρα για την άμυνα ο Ντέιβιντ

Ιούνιος 17, 2016 - 17:31
1 σχόλια

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα σχετικά με τα μεταγραφικά του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με κάποιους στόχους του και όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες η ακόμα και ώρες θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.

Είναι δεδομένο σε πως το φετινό καλοκαίρι για την αρκαδική ομάδα είναι ιδιαίτερο καθώς οι προσθήκες θα είναι πιο πολλές σε σχέση με το παρελθόν έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία νέα ομάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αλλά και τις προκλήσεις που έρχονται την νέα χρονιά.

Μέχρι στιγμής τα ονόματα πιθανών μεταγραφικών στόχων του Αστέρα Τρίπολης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αρκετά με τον Ισπανό αμυντικό Ντέιβιντ να έρχεται να προστεθεί σε αυτή την λίστα.

Ο Νταβίδ Ομάρ Ροντρίγκεθ Μπαρέρα η αλλιώς Ντέιβιντ φαίνεται να είναι μία από τις περιπτώσεις που έχει τσεκάρει ο Αστέρας από την Ισπανική αγορά και η περίπτωσή του εξετάζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ντέιβιντ είναι 27 ετών αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά με την Κόρδοβα όπου την φανέλα της φόρεσε τα δύο προηγούμενα χρόνια έχοντας την περσινή σεζόν 38 συμμετοχές.

Το κέντρο της άμυνας αποτελεί μία από τις θέσεις που θα ρίξει το βάρος στην μεταγραφική περίοδο ο Αστέρας καθώς είναι από τις βασικές προτεραιότητες μετά την αποχώρηση των Γκοιάν-Σανκαρέ-Ζησόπουλου και αναμένεται προσεχώς να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη με τον Ντέιβιντ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αέρας κοπανιστός.Πολύ μπλα μπλα ούτε μια μεταγγραφή μέχρι στιγμής.Αλήθει τον ΜΠΕΡΤΟΛΙΟ θα τον πάρετε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.