Ψηλά στην λίστα των επιθετικών ο Μπαράλες για τον Αστέρα

Ψηλά στην λίστα των επιθετικών ο Μπαράλες για τον Αστέρα

Αύγουστος 03, 2019 - 09:36
5 σχόλια

Ο Χερόνιμο Μπαράλες βρίσκεται στην λίστα με τους ελεύθερους καθώς δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, ο Αστέρας Τρίπολης είναι στην αναζήτηση ενός φορ των χαρακτηριστικών του και κάπου εδώ αρχίζουν τα σενάρια.

Ο 32χρονός Αργεντινός δεν α συνεχίσει αν αγωνίζεται στην Λαμία την νέα σεζόν προερχόμενος από μία καλή περσινή χρονιά που έδειξε με την επιστροφή του στα Ελληνικά γήπεδα να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό βάση της αγωνιστικής του εικόνας.

Έτσι λοιπόν ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι στην λίστα των επιθετικών που ψάχνει η αρκαδική ομάδα για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής με την περίπτωση του να εξετάζεται και μάλιστα πολύ σοβαρά από τους κιτρινομπλέ.

Όλα τα ενδεχόμενα φαίνεται πως είναι ανοιχτά για τον φορ που θα αποκτηθεί το επόμενο διάστημα με τον Χερόνιμο Μπαράλες που είναι εκ των κορυφαίων σκόρερ της ιστορίας του Αστέρα Τρίπολης να παίζει και πάλι δυνατά για την επιστροφή του.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Κάποτε ήταν αρχή για τον Αστέρα (οι ίδιοι τα έλεγαν όχι εγώ, αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί), η ομάδα να μην ξαναπαίρνει τους παίκτες που είχε πουλήσει σε άλλες ομάδες ή που είχαν φύγει μόνοι τους. Η αρχή αυτή δεν υφίσταται πλέον, όπως και η διάθεση από τους "καπεταναίους" να βάλουν το χέρι πιο βαθειά στην τσέπη απ' όσο το βάζουν (σε επίπεδο "ψωνίζω από το σωρό"), ώστε η ομάδα να ενισχυθεί σωστά και να βάλει ψηλότερους στόχους απ' αυτούς που βάζει, δηλ. κάπου στη μέση της βαθμολογίας κι αν μας κάτσει και λίγο πιο πάνω. Παρεμπιπτόντως, έχω ακούσει ότι ο Φιλομένο ψάχνει ομάδα. Για δείτε το..

2 χρόνια προσπαθούμε να πάρουμε έναν επιθετικό και ακόμα τίποτα καλό δεν έχουμε βρει;;;;

Πήραμε πάλι διαρκείας παρά την τραγική περσινή χρονιά... Μην μας ξενερώνετε και άλλο... πάρτε επιτέλους έναν καλό επιθετικό...

Ο Καπίγια είναι καλός. Πάρτε ένα εξτρεμ της προκοπής και ένα φορ λίγο καλύτερο από τον Μανιά. Κρίμα είναι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.