Ψάξτε για παραρτήματα αλλού!

Ψάξτε για παραρτήματα αλλού!

Ιανουάριος 28, 2018 - 22:26
18 σχόλια

Ο Αστέρας κέρδισε στην έδρα του ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ενώ έκοψε από τον Ολυμπιακό τέσσερις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα! Αραγε τι έχουν να πουν τώρα όσοι φώναζαν «διπλό από εδώ μέχρι τον Πειραιά»;

Η συνηθισμένη τακτική των επαρχιακών ομάδων είναι στα δύσκολα να βρίσκουν «πλάτη» σε κάποιον ισχυρό. Αυτή η επιλογή έχει ως αντίτιμο, το εύκολο πέρασμα από την έδρα του αντιπάλου όταν ο «θέλω να γίνω πρωταθλητής» χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ακούσει πολλά, έχει υποστεί πολλά αλλά συνεχίζει τον δικό του δρόμο και το απέδειξε και τη φετινή χρονιά. Κέρδισε την ΑΕΚ που παλεύει για την πρωτιά, νίκησε τον Παναθηναϊκό που ήθελε την επαφή με την πρώτη τριάδα και έκοψε τέσσερις βαθμούς από τον Ολυμπιακό με δύο ισοπαλίες σε Πειραιά και Τρίπολη!

Και δεν μιλάμε για κάποιον ασήμαντο βαθμό. Ο Ολυμπιακός καιγόταν για τη νίκη, αντιμετωπίζει την άλλη αγωνιστική την ΑΕΚ και σε περίπτωση απώλειας θα έπεφτε από την πρώτη θέση! Ε, κόντρα σε όλους τους παντογνώστες, αυτό ήταν που συνέβη!  

Αν άκουγες κάποιον σταθμό της Θεσσαλονίκης το «έλα μωρέ ξέρουμε τι θα γίνει στην Τρίπολη κυριαρχούσε». Αν διάβαζες κάποια εφημερίδα προσκείμενη σε ΑΕΚ ή ΠΑΟ θα διάβαζες για το σίγουρο διπλό που θα έδινε ο Αστέρας. Ακόμα και σε στοιχηματικές προτάσεις η νίκη του Ολυμπιακού ήταν το στάνταρ της ημέρας!

Ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε ξανά τέλος στα όποια σενάρια και έστειλε τους ειδικούς στον κουβά! Επαιξε εξαιρετικά, προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε με πέναλτι, θα μπορούσε να του δοθεί και ένα υπέρ του και έγραψε ιστορία οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος!

Άραγε, ξέρετε πολλές ομάδες που θα κόψουν τέσσερις βαθμούς από τον Ολυμπιακό;

AP


18 Σχόλια

Αυτή η υπεροψία θα σας φάει.Αντί να κοιτάτε που παίζετε κάθε Κυριακή σε ένα άδειο γήπεδο.Κοιτάτε το φίλαθλο κόσμο που σας γυρνάει την πλάτη.Τι βλέπει άραγε;Αναρωτηθείτε και θα δώσετε εξηγήσεις.Ο Αστέρας είναι μια μικρή ομάδα που παλεύει να μεινει στην κατηγορία.Ευρώπη φυσικά δεν ξαναβλέπετε ούτε στον ύπνο σας.

Ευτυχώς 1-1. Οταν λέω ευτυχώς, εννοώ τους νεοΑστεριανό-Ολυμπιακούς. Αν νίκαγε κάποιος δεν θα ήξεραν αν έπρεπε να πανηγυρίσουν ή να στεναχωρεθούν. Οπως τότε στον τελικό. Οι μισοί απο όσους ανέβηκαν στο χέρι του Μανιάτη πανηγύριζαν

Υπεροψία; Για κοίτα τι εισητήρια κόβουν οι υπόλοιπες ομάδες και μετά μιλα. Συγγνώμη που θα στεναχωρήσω, αλλά Ευρώπη θα ξαναδώ... Α! Μην ξεχάσεις να μας πεις και τι ομάδα είσαι.

@22:45 - Πάρε το παστέλι σου τώρα και ησύχασε. 5ος θα βγει ο Αστέρας και εσύ θα πάρεις το πρωτάθλημα μόνο αν κερδίσουμε τον μπάοκ στην Τρίπολη. Κοίτα να βάλεις τον Ιγκόρ να παίζει στην θέση του άμπαλου Φιγκέιρας. Ναι, εκείνο το γίδι λέω που έπρεπε να είχε πάρει κόκκινη σήμερα.

Τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη με αυτά που λές. Φίλε δεν ανήκεις στη Τρίπολη. Πήγαινε μείνε κάπου αλλού.

Ήταν μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Πειραιά το οτι απέσπασε έναν βαθμό από την ομάδα του τόπου μας..Συγχαρητήρια πολλά στην ομάδα μας και στον κόσμο της!Ήμασταν σνώτεροι σε όλα τα επίπεδα.

βγαλε κόμπλεξ....βγαλε για τον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ γουσταρω να σε διαβαζω χουλιγκαν!!. Πες μου μονο κατι....σε πονεσε σημερα??

Ευρώπη θα ξαναδούμε και σύντομα μάλιστα. Εσένα οπαδέ της εγκληματικής οργάνωσης μάλλον για Γ' εθνική σε κόβω του χρόνου. Σιγά σιγά να συνηθίζεις στις καρπαζιές γιατί θα ακολουθήσουν πολλές στο μέλλον!!!

Πάμε γερά για πρωτάθλημα!σαπόρτ γιορ λόκαλ τίμ που έγραφαν και φανατικοί αστεριανοί που λογικά υποστήριζαν και το 2000

Άκη , όχι το 2000 δεν υποστηρίζαμε Αστέρα, όλοι οι κάτι άλλο είμασταν. Από το 2006-7 και μετά όσοι είμαστε φίλαθλοι και όχι οπαδοί σαν εσένα, ναι αλλάξαμε ομάδα. Δεν είναι ντροπή να αλλάξεις ομάδα ούτε κόμμα ούτε ιδέες. Επίσης δεν είναι ντροπή να υποστηρίζεις την ομάδα της πόλης σου κι ας μην έχει πάρει πρωτάθλημα ποτέ κι ας μην πάρει ποτέ.

Ντροπή να αλλάζεις απο ιδεολογία - νοοτροπία, ομάδα, κόμμα κλπ δεν είναι. Ντροπή είναι να αλλάζεις με σκοπό το χαρτζιλίκι. Μην κρυβόμαστε λοιπόν. Ξέρουμε για ποιο λόγο στηρίζει Αστέρα η πλειοψηφία αυτών των φιλάθλων. Ζητιανιά λέγεται

Για σένα χούλιγκαν του πληκτρολογίου....σαν και σένα υπάρχουν πολλά γίδια κομπλεξικά και δεν έρχονται γήπεδο για αυτό δεν είναι γεμάτο. Σε παρακολουθώ συνέχεια κράζεις τον ΑΣΤΕΡΑ...φαντάζομαι τον λόγο...σε έχει ξεφτυλίσει σε όλη την Ελλάδα με τις διαιτησίες ειδικά σε έχει κάνει ρόμπα...εε και που είσαι...και Ευρώπη θα πάω και θα σ ξανακόψω και βαθμούς...και τέλος όταν αναφέρεσαι στον Αστέρα θα πλένεις το στόμα σου!

19:36 την ζητιανιά την ξέρετε καλα εσείς οι υπάλληλοι της 7 ,να αρχίσουμε τωρα να λεμε που μεσα στο πλοίο για Ιταλία έπαιρναν τηλεφωνο στην ΠΑΕ για να γυρίσουν με αεροπλάνο ,τα φραγκακια που στέλνανε να πληρωθεί το νοίκι σε κάποιους συνδέσμους ,οι τις ομάδες συναγερμού εποχές Πέτρου !Αυτα τα γράφει ένα πρώην μέλος της ΠΕΦΟ που ειχε δει τα χάλια και την εκανε απο εποχές 2000,εσείς συνεχίστε να λέτε και να κανετε οτι λεει ο πρόεδρος ,πρόβατα του καραparer

Να σου πω χούλιγκαν του πληκτρολογίου....μάλλον ζήτησες δουλειά στο ΑΣΤΕΡΑ και σε γράψανε έτσι? Γι αυτό κράζεις....τώρα μόλις καρφώθηκες!!!

Οτι πει ο καραpaper με τον μπάρμπα Σαββα !!Εμπρος τροχάδην Μαρς

δεν εχω μπει στη συζητηση ,αλλα μιας και το ειδα να πω,μιλανε ολοι μιλανε και οι κ...λοι !!!!!!!!!!!!!!! μιλανε και τα παιδια των tigers-οπαδοι αστερα γενικα που καποτε πηγαν να πουν αντιθετα απο αυτα που ηθελε η διοικηση και πηγε ο καυμενακης και εκαναν μοκο τα μαμοθρεφτα,η ο αλλος που πηγε να διαμαρτηρηθει και εφαγε τις φαπες του απο μελος της διοικησης και δεν ανοιξε ρουθουνι !!!!!!!!!!!!!! που σε οποια αλλη ομαδα και να γινοταν θα γινοταν κολαση

Εγώ βλαχάκο, από τα 10 που μου είπαν ότι ανέβηκε η ομάδα της πόλης στην Α' -μικρός τότε δεν είχα την ωριμότητα να ψάξω να μάθω, έκανε το απότομο ξεπέταγμα με τις ανόδους- την αγάπησα γιατί αντιπροσωπεύει την ΤΡΙΠΟΛΗ και όχι γιατί μου αγόρασε ο μπαμπάς μια πράσινη ή κόκκινη φανέλα γιατί αυτοί έχουν λαό και τρόπαια. Εσύ που είσαι ΠΑΝΗΓΥΡΙΤΖΗΣ λοιπόν και αγαπάς τους τίτλους κάτσε στα αβγά σου γιατί ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ δεν πήρα ούτε θα ζητήσω ποτέ! Σε όλα τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια ακούγεται δυνατά ο ύμνος της ΑΣΤΕΡΑΡΑΣ..Τα κόζια αλλάξανε και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Πάρτε το χαμπάρι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.