ΠΣΑΠ: Ευχάριστα νέα για την Γ' Εθνική και τον αθλητισμό

ΠΣΑΠ: Ευχάριστα νέα για την Γ' Εθνική και τον αθλητισμό

Φεβρουάριος 19, 2021 - 22:03
6 σχόλια

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη σχετική απόφαση για το άνοιγμα των προπονήσεων της Γ' Εθνικής κατηγορίας χαραλτηρίζοντας ευχάριστα νέα για τον αθλητισμό και τις ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

«Ευχάριστα είναι τα νέα, καθώς οι ομάδες της Α' Εθνικής Γυναικών, της Γ' Εθνικής Ανδρών και της Α' Εθνικής Futsal πήραν το «πράσινο φως» για την επιστροφή τους στις ομαδικές προπονήσεις, από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Ο ΠΣΑΠ θα συνεχίσει να μάχεται για το γενικό άνοιγμα του αθλητισμού, που είναι για εμάς η ασπίδα κατά του κορονοϊού και όχι η πηγή μετάδοσης και διασποράς του.»

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Έχετε κλειστά τα μαγαζιά και θα ανοίξετε τον παναρκαδικό και το μολαικο πάτε καλά? ΜΌΝΟ ο σχιζας θα χαίρεται με αυτά. ....Ο μπλανκο βγήκε το δελτίο του ?

Α ρε πικραμένο κατσουλι πολύ θα ήθελες να περνούσες έξω απ' έξω από τον ιστορικό Παναρκαδικό και να φέρνεις της μπάλες στον Μπλάνκο για την ατομική του βελτίωση!!!

Nαδουμε τον λεφτά πρόεδρο πως θα κινηθεί θα πληρώσει η θα προσπαθήσει να την βγάλει με πασσατεμπο

Ωχ ωχ να τα μαντάτα τώρα μπάρμπα Λία θα πρέπει να πληρώσεις παίκτες τεστ και τα υπόλοιπα να δούμε αν όντως είσαι αυτό που λένε βουνό η καμμια έρημο κοντός ψαλμός αλληλούια όχι τίποτα άλλο θα μάθουμε αν όντως κρατάς την ομάδα εδώ είμαστε περιμένουμε και θα σε κρυνουμε γιατί ακούγονται πολλα

Άσε τι έκανε να δούμε τώρα αν θα βάλει πολύ φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να την βγάλει στο τσάμπα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.