Προβολή ταινίας στη Βλαχέρνα

Προβολή ταινίας στη Βλαχέρνα

Αύγουστος 10, 2017 - 11:37
0 σχόλια

Η «Αγάπη στα 16» είχε γυριστεί στα χωριά του Δήμου Τρίπολης πριν από 20 χρόνια

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της νεολαίας του χωριού η προβολή της ταινίας «Αγάπη στα 16». Η ταινία γυρίστηκε στα μέρη μας (Βλαχέρνα, Λεβίδι, κτλ.) σχεδόν πριν 20 χρόνια και σε αυτή μπορούμε να δούμε πολλούς γνωστούς μας.
Η ταινία είναι κομεντί παραγωγής του 2004, έγχρωμη και διάρκειας 102′.

Ο Αλέξης και ο Γιώργος, 16χρονοι φίλοι στην ελληνική επαρχία του ’80, μοιράζουν το χρόνο τους στο σχολείο, το μπανιστήρι και τα ερωτικά κόμικς, ως τη στιγμή της άφιξης της Αντιγόνης, της κόρης του αστυνομικού, την οποία και θα ερωτευτεί ο Αλέξης. Η ταινία τιμήθηκε με το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη.

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσίας Κώστας Χαραλάμπους και πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρκέλλα Παππά, Μπέτυ Βαλάση, Αντώνης Λουδάρος.

Σας καλούμε να έρθετε στον προαύλιο χώρο του σχολειού, στις 21:30. Η προβολή θα αρχίσει στις 22:00 και είναι δωρεάν. Ελάτε να θυμηθούμε τους παιδικούς μας έρωτες, τότε που ήμασταν παιδιά, τότε που τα όνειρά μας βρίσκονταν σε έξαρση και είχαμε μόνο αγνά συναισθήματα για τον κόσμο. Ελάτε να ταξιδέψουμε σε μια πιο απλή, ήρεμη και ρομαντική εποχή, ελάτε να ξαναγινούμε 16 χρονών στη ψυχή τουλάχιστον, αφού δε μπορούμε στο σώμα…!!!

Σας περιμένουμε!

(ΠΗΓΗ: vlaxerna.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.