Προβληματισμός και αναμονή στη Γ' Εθνική

Προβληματισμός και αναμονή στη Γ' Εθνική

Ιανουάριος 08, 2021 - 10:47
2 σχόλια

Η νέα χρονιά μπήκε ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο το πότε και το αν τελικά θα ξανά αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας καθώς τα πάντα είναι σε φάση απόλυτης αναμονής ενόψει των αποφάσεων που αναμένεται να παρθούν.

Παρά τις τηλεδιασκέψεις που έχουν γίνει τις προηγούμενες μέρες με ανθρώπους της ΕΠΟ και της Γ.Γ.Α.  δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον της κατηγορίας και έτσι οι ποδοσφαιριστές της Γ' Εθνικής έχουν φτάσει στα όρια τους όπως έγινε γνωστό και μέσω της επιστολής τους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι ποδοσφαιριστές και γενικά οι άνθρωποι της Γ' Εθνικής κατηγορίας περιμένουν από την Πολιτεία αποφάσεις για το τι θα γίνει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες την χρονιά αυτή σε μια τόσο ιδιαίτερη και δύσκολη χρονικά περίοδο βάση των επιπτώσεων της πανδημίας.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της ολοκλήρωσε το υγειονομικό πρωτόκολλο για την επιστροφή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής στις προπονήσεις και εντός των προσεχών ημερών θα το στείλει για έγκριση στην επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Το πρωτόκολλο αυτό θα είναι ανάλογο με εκείνο το πρωτόκολλο της Super League 1 στα εννέα πρώτα σημεία του και ουσιαστικά θα θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση τη διενέργεια τεστ κάθε εβδομάδα για τις ομάδες της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Από εκεί και πέρα η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα εισηγηθεί είτε θετικά είτε αρνητικά για την επανέναρξη και με τη σειρά της η κυβέρνηση θα αποφασίσει αν είναι σε θέση να τηρήσει αυτό το οποίο προβλέπεται, δηλαδή να διασφαλίσει μέσω των τοπικών φορέων, την υποβολή σε δωρεάν τεστ για τις ομάδες.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως εντός των επόμενων ημερών θα έχουμε εξελίξεις και μένει να δούμε τι θα γίνει, ποιες θα είναι οι αποφάσεις και αν τελικά έχουμε και πάλι σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Η κυβέρνηση αντί να βοηθήσει το κύτταρο του αθλητισμού που είναι ο ερασιτέχνης αθλητής βοηθάει της ΠΑΕ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ κύριοι της κυβέρνησης βοηθήστε την πλειοψηφία του αθλητισμού και όχι τα μαγαζιά συμφερόντων αν θέλετε να κάνετε έστω κι ένα καλό σε τούτο τον τόπο

Οχι τίποτα άλλο αλλά θα αναγκαστούν και οι μάνατζερ να πάνε στην κανονική δουλειά τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.