Προβλήματα και έκτακτο ΔΣ στον Παναρκαδικό

Προβλήματα και έκτακτο ΔΣ στον Παναρκαδικό

Νοέμβριος 03, 2014 - 13:31
4 σχόλια

Η βαριά ήττα αλλά κυρίως η απογοητευτική εμφάνιση του Παναρκαδικού στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αιολικό, έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στη διοίκηση της ομάδας. Σήμερα Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ομάδας έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο , παρόντων προπονητών και ποδοσφαιριστών της ομάδας, προκειμένου να συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις έτσι ώστε ο Παναρκαδικός να ξεφύγει από τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται και να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη Γ' Εθνική.

Το ζητούμενο στη δεδομένη στιγμή είναι η επανεκκίνηση αρχής γενομένης το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό. Παρά τη χθεσινή ήττα ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση θα εκφράσει το βράδυ την εμπιστοσύνη της στο προπονητικό δίδυμο και στους ποδοσφαιριστές.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Δεν μας χ@@@τε πια με τον Παναρκαδικό; Πολύ δεν ασχοληθήκαμε; Ντε και καλά να σπρώξετε τον πεθαμένο; Δεν το βλέπετε ότι αν δεν βρεθεί επενδυτής ή επενδυτές (σαν τους Μπακοκαϋμενάκηδες), η ομάδα θα πάει άκλαφτη; Τί επανεκκίνηση και μαλ@@@@ς; Ποιος αιθεροβάμωνας τις λέει αυτές τις αρλούμπες και κοροϊδεύει τον κόσμο; Πάρτε το χαμπάριιιιιιιιι! Δεν υπάρχει πλέον Παναρκαδικός στον ποδοσφαιρικό χάρτη, χωνέψτε το επιτέλους και μην μας τα κάνετε τούμπανα! Έκτακτο ΔΣ λέει και τρίχες! Δεν κοιτάτε να παίζει η ομάδα σε 'κανα τοπικούλι, μεγάλες κατηγορίες σας μαράνανε! Ξεκολάτε πια από αυτή την καραμέλα με τον Αστέρα, δεν πρόκειται να τον φτάσετε ποτέ, γιατί εκεί ρίχνουν λεφτά κι όχι στραγάλια...

@Ανδρέας (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 03/11/2014 - 21:32 Καλό ρε μάγκα...Είσαι και αστειάτωρ...Νά'σαι καλά, μ' έκανες και ξεπατώθηκα στο γέλιο...Ακόμα γελάω! By the way, τα στραγάλια βλέπω να τα τρώει κατακέφαλα ο Μήτσος με τους παρατρεχάμενους...Α, την Κόνι μην ξεχάσω...Να μη φάει κι αυτή 'κανα στραγαλάκι, τιμής ένεκεν;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.