Προβλέψεις για σφοδρή «επέλαση» της κακοκαιρίας «Daniel» τις επόμενες ώρες στην Πελοπόννησο

Προβλέψεις για σφοδρή «επέλαση» της κακοκαιρίας «Daniel» τις επόμενες ώρες στην Πελοπόννησο

Σεπτέμβριος 05, 2023 - 22:15
0 σχόλια

Η κακοκαιρία «Daniel» επελαύνει τις τελευταίες ώρες στην χώρα μας με επίκεντρο τις μεγάλες καταστροφές στον Βόλο που στοίχησαν την ζωή ενός ανθρώπου με το «κύμα» να έρχεται σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις προς την Πελοπόννησο.

Οι προβλέψεις αναφέρουν πως από το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται σε Λακωνία και Μεσσηνία και από το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου ο «Daniel» θα κάνει την είσοδο του στην Ανατολική Πελοπόννησο με επίκεντρο κυρίως την Αργολίδα.

Σε απόλυτη επιφυλακή με αφορμή τις προβλέψεις βρίσκεται η Αργολίδα και ολόκληρη η Ανατολική Πελοπόννησος και ασφαλώς ο νομός μας καθώς το «κύμα» της κακοκαιρίας από τους χάρτες δείχνει πως θα «χτυπήσει» και σε περιοχές της Αρκαδίας με το Νότιο κομμάτι (Νότια Κυνουρία) να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Θα χρειαστεί ψυχραιμία και απόλυτη υπευθυνότητα στις οδηγίες που πιθανόν να δοθούν με τις αρμόδιες αρχές σε Δήμους και Περιφέρεια να είναι όπως είναι λογικό επί ποδός.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.