Πρωτιά και φουλ για το final-4 οι έφηβοι του Αρκαδικού

Πρωτιά και φουλ για το final-4 οι έφηβοι του Αρκαδικού

Νοέμβριος 02, 2021 - 14:42
0 σχόλια

Το απόγευμα του Σαββάτου (30/10) για το πρωτάθλημα εφήβων πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης το ντέρμπι του β’ ομίλου στο οποίο Αρκαδικός και Δίωνας Κυπαρισσίας διεκδικούσαν τη νίκη στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την πρώτη θέση του ομίλου που οδηγεί στο final-4 του αντίστοιχου τοπικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αρκαδικού αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποφασιστική στο παρκέ, προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ, έχοντας το σταθερό προβάδισμα και τον έλεγχο της αναμέτρησης, κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνος με σκορ 64-48 και εξασφαλίζοντας την 1η θέση του Β' ομίλου .

Με εύστοχες προσπάθειες από την περιφέρεια ο Αρκαδικός προσαρμόστηκε ιδανικά στην αντίπαλη άμυνα, καταφέρνοντας από νωρίς να προηγηθεί στο σκορ και με λύσεις στη συνέχεια και κοντά στο καλάθι αυξησε σταδιακά το προβάδισμα του στο ματς και έκλεισε το α’ ημίχρονο με προβάδισμα 31-20.
Με «όπλο» την ιδιαίτερα αποτελεσματική λειτουργία σε άμυνα και επίθεση στο ξεκίνημα της επανάληψης, αύξησε ακόμη περισσότερο το προβάδισμα, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία την τελευταία περίοδο.
Κορυφαίος επιθετικά για τους «γηπεδούχους» ο Χαραλαμπόπουλος με 19(3) πόντους και ο Χωματάς με 17(5) πόντους , ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Γιαννόπουλος με 21(1) πόντους .

Διαιτητες : Νάστος, Χριστόπουλος.

Δεκάλεπτα: 17-10 (Α’), 31-20 (Β’), 53-32 (Γ’), 64-48 (Δ’).

Αρκαδικός ( Γεωργακόπουλος ) : Μακρής 9, Τρυφωνόπουλος 8(2), Γαϊτανάρης 4, Λαγογιάννης, Παπαδημητρίου, Χαραλαμπόπουλος 19(3), Ναστόπουλος, Τουρνικιώτης, Τσαμακλής 3(1), Μποτούλας 4(1), Χωματάς 17(5).

Διων ( Τσαγισβίλι - Δημητρακάκης): Κίτσος 6, Δημητρακάκης 5(1), Γιαννόπουλος 22(1), Τζώρτας, Κυζιλής 2, Σταμίρης 1, Μωραΐτης 6, Μιχόπουλος 5, Φωτεινόπουλος 1, Αγγελινάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.