Πρώτη σε όλα η ομάδα των Βρασιών

Πρώτη σε όλα η ομάδα των Βρασιών

Νοέμβριος 02, 2021 - 14:06
0 σχόλια

Οι Βρασιές είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τους αριθμούς της να επιβεβαιώνουν απόλυτα τους λόγους για τους οποίους είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα είναι η μοναδική που δεν έχει απώλεια βαθμών έχοντας πέντε στα πέντε και επιπλέον είναι η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 16 τέρματα αλλά και η καλύτερη άμυνα έχοντας δεχθεί μόλις ένα (από την Τεγέα στο νικηφόρο της ντέρμπι).

Ο Χρήστος Σταθουλόπουλος με τα έξι τέρματα του είναι πρώτος σκόρερ των κιτρινόμαυρων και δεύτερος συνολικά στο πρωτάθλημα με τον Ηλία Βλαχοπαναγιώτη να ακολουθεί με 4 γκολ. Ταυτόχρονα σημαντικές είναι οι βοήθειες από τον Σωτήρη Μέλλο αλλά και τον Τέλη Σαλαπάτα που αρχίζει να συνδέεται με συχνότητα με τα αντίπαλα δίχτυα ενώ κομβικοί είναι και οι Κατσίρης, Τσαγγούρης, Βλάχος και Βέργος στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Το σύνολο του Βαγγέλη Αδαμογιάννη βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του στην πρώτη θέση της Α' Αρκαδίας και με αφορμή το πολύ δυναμικό του ξεκίνημα δείχνει ικανό για μια ανταγωνιστική σεζόν με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.