Πρώτη συνεδρίαση για τη νέα Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Πρώτη συνεδρίαση για τη νέα Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Σεπτέμβριος 05, 2014 - 10:03
7 σχόλια

Νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου το νέο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης στις 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» ιδιοκτησίας Τερζή Ιωάννη του Μαρίνου, που βρίσκεται επί της οδού Ερυμάνθου 15 στην Τρίπολη.
2. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Ρούμπου Δημητρίου του Στεφάνου, που βρίσκεται επί της οδού Αλεξάνδρου Σούτσου 3 στην Τρίπολη.
3. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (Η/Υ)» ιδιοκτησίας Παπαδόπουλου Ηλία του Βασιλείου που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως αρ. 2 στην Τρίπολη.
4. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Σούλη – Φωκά Διονυσίου του Γερασίμου που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 52 στην Τρίπολη.
5. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» ιδιοκτησίας Χρονόπουλου Γεωργίου του Κωνσταντίνου που βρίσκεται επί της οδού Νικηταρά 22Α στην Τρίπολη.
6. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 114/2013 απόφασης συμβουλίου Δ.Κ. και χορήγηση νέας προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ», ιδιοκτησίας Λυμπεροπούλου Κωνσταντίνας του Χρήστου, που βρίσκεται επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 7 στην Τρίπολη.
7. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ –ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» ιδιοκτησίας Ειρήνη Τσουκάκη – Σταύρος Αθανασάς Ο.Ε. που βρίσκεται επί της οδού Δημητρακοπούλου 5 στην Τρίπολη.
Ελληνική
8. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής (ανανέωση) σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ», με την επωνυμία «Καδάς Ιωάννης του Βασιλείου – Hall Cafe», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης και Δεληγιάννη 4 στην Τρίπολη.
9. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ», με την επωνυμία «Χ. & Ν. Μητζίθρας – Σ. Γαλιώτος – Δ. Ζαμπαθάς – Ν. Κουτσουμπός Ο.Ε. – Central», που βρίσκεται επί της οδού Δεληγιάννη 3 στην Τρίπολη.
10. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας της εταιρείας Μπαφές Χρήστος και Σια Ε.Ε, που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 3 στην Τρίπολη.
11. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «καφετέρια – ζαχαροπλαστείο χωρίς παρασκευαστήριο» ιδιοκτησίας της εταιρείας Αγγελική – Ελένη Διακουμάκου και Σια Ο.Ε. που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δαρειώτου 14 και Εθνικής Αντίστασης στην Τρίπολη.
12. Κατάργηση πλαστικών οριοδεικτών, πάνω στη διπλή διαχωριστική της κατευθύνσεως λευκή γραμμή στις οδούς Γεωργίου Α’ και Εθνομαρτύρων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ. ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α΄ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ? ΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ , ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ , ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΝΑ 2-3 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ?

Τι σχέση ο Θεοδωρακόπουλος με τα καταστήματα εστίασης? Τι γνώσεις έχει για το εάν ένα κατάστημα πρέπει ή όχι να πάρει άδεια? Το μόνο που ξέρει αυτό το παιδί είναι να γράφει ***

Εκεί που γράφει ο πρόεδρος έχει πολλά βάρη . Πρέπει το παιδί εκτός από τον Παυλή να υποστηρίζει και το συνέταιρο τον Κο Τζιούμη. Πολύ μας το κουράζετε το παιδί και θα μας πάθει τίποτα...

Ο Γιωργος ειναι πολυ καλύτερος και σε ήθος και σε γνωσεις απο πολλούς άλλους ειδικά απο εκεινο τον καραφλο του σμυρνιωτη που το παιζει εργατοπατερας και είναι απληρωτο το προσωπικό οπου είναι πρόεδρος εδω και κατι μήνες

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ . ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛ...... ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΑΥΛΗ ΜΕΣΩ SITE . ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΟΜΕΝΟ , ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ....

που το βρήκε ΄το ήθος ο Γεώργος , πίσω από τα ανώνυμα blogs που αρθρογραφεί νυχθημερόν?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.