Πρώτη νίκη για τον Πάνα στον Αρκαδικό «εμφύλιο» με τον Πολύβιο

Πρώτη νίκη για τον Πάνα στον Αρκαδικό «εμφύλιο» με τον Πολύβιο

Νοέμβριος 28, 2021 - 13:21
1 σχόλια

Ο Πάνας Κανδήλας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επικράτησε με σκορ 60-49 του Πολύβιο Μεγαλόπολης στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης και έτσι έφτασε στην πρώτη νίκη στην σεζόν.

Η ομάδα του Πάνα Κανδήλας με την νίκη της αυτή πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα σε ένα παιχνίδι ντέρμπι στην μεγαλύτερη του διάρκεια με την μορφή μία σου και μία από τους δύο αντιπάλους με τους γηπεδούχους όμως να φτάνουν στο ροζ φύλλο χάρη στην εξαιρετική τέταρτη περίοδο που έκαναν.

Κορυφαίοι της νίκης του Πάνα Κανδήλας ο Κωνσταντόπουλος με 19 πόντους και 3 τρίποντα, ο Γεωργούσης με 12 πόντους και επίσης 3 εύστοχα τρίποντα και ο Σταθόπουλος με 10 πόντους με την άμυνα στο φινάλε και τα μεγάλα σουτ στην επίθεση να δίνουν την νίκη στην ομάδα του Βαγγέλη Μάλλιου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-7, 23-23, 36-38 , 60-49.

ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣΠροκόπος 3 (1), Τριντής 3 (1), Γιαννούλης, Σταθόπουλος 10, Σύρπας 8, Κωνσταντόπουλος 19 (3), Γεωργούσης 12 (3), Λάζαρης 5, Σάββας, Σπηλιόπουλος.

ΠΟΛΥΒΙΟΣ: Μιέστρι, Ανδριόπουλος, Τζιουβέλης 9, Τρυφωνόπουλος 18 (1), Θεοδωρόπουλος 3, Κωτσόπουλος, Μπράουσι, Βαλτεσινιώτης, Κυριακόπουλος, Σιαμπάνης, Κυριακόπουλος 7, Κουτίβας 4.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ! ΥΠΟΓΡΑΦΗ, Ο ΕΚ ΚΑΚΟΥΡΙΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ Α.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.