Πρώτη και παιδική ομάδα του Πανθυρεατικού έκοψαν τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες τους (pics)

Πρώτη και παιδική ομάδα του Πανθυρεατικού έκοψαν τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες τους (pics)

Ιανουάριος 19, 2024 - 19:48
0 σχόλια

Ο Πανθυρεατικός είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική «οικογένεια» με την παιδική ομάδα να αποτελεί την βιτρίνα του συλλόγου και την συνέχεια της Ανδρικής και την πρώτη ομάδα το καμάρι του Άστρους με τις τόσες διαχρονικές του επιτυχίες.

Οι κιτρινόμαυροι δεν έκοψαν απλά πρωτοχρονιάτικη πίτα αλλά πίτες αρχικά η παιδική ομάδα στο γήπεδο του Άστρους «Αναστάσιος Μίχος» μετά το τέλος της προπόνησης και αμέσως μετά η πρώτη ομάδα στον Αη Γιάννη και στο μαγαζί του Φούντα.

Αμέτρητα χαμόγελα και εξαιρετική διάθεση από όλους σε μια βραδιά γεμάτη Πανθυρεατικό με τις ποδοσφαιρικές συζητήσεις ασφαλώς και όπως είναι απόλυτα λόγικό να έχουν την τιμητική τους.

Τυχερός της βραδιάς ο 15χρονος παίχτης του Πανθυρεατικού Μπόνος που κέρδισε το φλουρί και βέβαια κέρδισε και το χρηματικό δώρο της διοίκησης μέσα σε πολλά πειράγματα από όλους.

Την βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης που αντάλλαξε ευχές με παίχτες, διοίκηση και προπονητές τονίζοντας πως παραμένει σταθερά σύμμαχος του Αρκαδικού αθλητισμού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.