Πρωταθλητής Αρκαδίας το Λεωνίδιο - Νίκησε τον Ερμή με 0-1

Πρωταθλητής Αρκαδίας το Λεωνίδιο - Νίκησε τον Ερμή με 0-1

Απρίλιος 23, 2023 - 18:10
29 σχόλια

Με γκολ του Μπαϊρακτάρι με πέναλτι στο 25', το Λεωνίδιο επικράτησε με 0-1 επί του Ερμή Μελιγούς και ανακυρήχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Ακολουθεί σε λίγο βίντεο από τον αγώνα, πανηγυρισμοί και δηλώσεις πρωταγωνιστών και πρωταθλητών.

 


29 Σχόλια

Μπράβο, μπράβο μπράβο!!! Το πίστευα και κυρίως το πίστευαν οι παίκτες, ο προπονητής, η διοίκηση! Συγχαρητήρια σε όλους και στον κόσμο της ομάδας που ήταν ο δωδέκατος παίκτης! ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟ!!! Πάμε γερά!!! Μπορείς...

Συγχαρητηρια στο Λεωνιδιο!! Το αξιζε και το πηρε.Ηταν η πιο σταθερη και η καλυτερη ομαδα. Ο Ερμης τοσα λεφτα και τοσους παιχτες δε μπορεσε ηταν λιγος .Εκει που επρεπε να αποδειξει οτι το ηθελε και παλι δε μπορεσαι.

Λεωνιδιο, καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για τη γ!!! Όλα είναι ανοιχτά... Φαίνεται δύσκολο, αλλά με την ίδια συνταγή επιτυχίας όλα γίνονται!!!

Αποτυχία για τον Ερμή μετά από τόσα χρήματα που ξόδεψε φέτος, κρίμα! Βλέπω να χάνει και το κύπελλο.

Αυτο είναι σωστό ώσις μαϊμού παίκτες χωρίς γαργάρες Πρέπει να πληρώνεται και τους παίκτες …….

ΜΕΛΙΓΙΩΤΕΣ σας το ειχα γραψεΙ απο καιρο διωξτε τον κατι ηξεραν στην ΕΡΜΙΟΝΗ

Μας τα είχατε πρήξει με τον Μουρίνιο από Τρίπολη. Φαρμακεία, Συνεργεία, Ξυλουργεία... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! Μπράβο Λεωνίδιο...

Πολύ λίγος προπονητής ο Καλογιαννίδης στα δύσκολα όλες του οι ομάδες λυγίζουν ... Ανώτερη η ομάδα του Λεωνιδίου σήμερα σε όλες τις θέσεις!!!

Απαράδεκτοι οι «φίλαθλοι» του Λεωνιδίου που όταν καταλογίστηκε πέναλτι πήδηξαν μέσα στο γήπεδο και ξερίζωσαν 2 διαφημιστικές πινακίδες! Αλλά οι μελιγιωτες επειδή δεν είναι αστρινοι δε θα γράψουν τίποτα. «Κύριοι» του Λεωνιδίου ξέραμε ότι είσαστε 100 χρόνια πίσω όχι και έτσι όμως…..

Καλό θα ήταν πριν παραθέσουμε κάτι στο διαδίκτυο και θίξουμε μια κοινότητα ανθρώπων να είμαστε σίγουροι για το πως διαδραματιστηκαν τα γεγονότα αλλά βέβαια τις δικές μας συμπεριφορές δεν τις κρίνουμε μας φταίνε πάντα οι άλλοι !! Αν υπήρχαν κερκίδες θα ήταν άραγε οι φίλαθλοι κολλημένοι στα κάγκελα?

Τι λέτε ρε άσχετοι μας βάλατε να πληρώσουμε 5 ευρώ εισιτήριο και μπαλα δεν είδαμε εκεί που μας βάλατε. Βγάλατε τόσα λεφτά από εμάς σήμερα και μιλάς για / πινακίδες.

20.41 και πόσοι εισαστε ειπες στον Παναρκαδικο; 3;4; Οποτε δεν μετραει και πολυ η γνωμη σας,κοιταξτε να παραμείνετε παναρκαδικοι γιατι θα δυσει και η ομαδα αυτη οπως και πολλες αλλες της αρκαδιας.

Συγχαρητήρια στην διοίκηση στους παιχτες και στον κόσμο του Λεωνιδίου που γέμισε το γήπεδο και έδειξε την δυναμική του. η δουλειά που γίνεται στο Λεωνίδιο με την πρωτη ομάδα την δευτερη και το παιδικο δείχνει την αξία της Ομάδας μια ομάδα οικογένεια παρεα φιλοι

Αυτό σας έφαγε! Το budget της Μελιγους ! Δε κοιτάτε τα χάλια σας? Και του χρόνου πάλι budget θα έχουμε το ίδιο και περισσότερο ! Για να δούμε και το Λεωνιδιο θα πάρει βαθμό στα μπαράζ ! Όσον αφορά τη διαιτησία έσφαζε με το βαμβάκι ! Μπράβο στο Γεωργόπουλο και στο Βεργέτη! Όχι μόνο σήμερα αλλά και στο match με το Αστρος που δεν έδωσε καθαρό goal. Toυς αποτυχημένους δε το βλέπουμε καν!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Α.Σ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ! ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΤΑΠΗΤΑ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ,ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΑΣ! (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ 5€ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ)

Επειδή έβγαλε κάποιος λεφτά εντελώς φυσικά λόγω της φιλοξενίας του πρέπει να του ρημάξεις την περιουσία του;; Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κερκίδες είναι θέμα της περιφέρειας όχι της ομάδας ούτε των υπολοίπων ανθρώπων

Διαβάζω... σχόλια ότι χαλάσαμε το γήπεδο της Μελιγούς, εμείς οι κακοί φίλαθλοι του Λεωνιδίου. Της δύο ταμπέλες της βγάλανε, γιατί πολύ απλά δεν βλέπανε.. Της αφησανε δίπλα στα δέντρα.. Έχεις δίκιο ότι δεν φταίει η ομάδα της Μελιγού, ότι το γήπεδο δεν έχει κερκίδες. Αλλά μήπως η διοίκηση της Μελιγούς, έπρεπε να φροντίσει να γίνει σε άλλο γήπεδο αυτό το παιχνίδι.. Καλά έκανε και είχε βάλει εισιτήριο , αλλά να μπορεί ο κόσμος να βλέπει.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ?ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ?ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5-6 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΜΠΑΛΑ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ 2€ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΙΣΟΔΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ...ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.

Κ 300 χιλιαρικα να ρίξετε πάλι δεν θα πάρετε πρωτάθλημα άμα θέλετε να το καταλάβετε έτσι δεν κάνετε ομάδα βλέπε Άστρος Λεωνίδιο 30 χιλιάδες μπάτζετ πρωτάθλημα πήραν στο Άστρος 6 ρίξατε με τον λαθραίο και στον δεύτερο γύρο δεν μπορούσατε να ανεβείτε το κέντρο στο Άστρος νομίζατε θα περάσετε έτσι που να το πείτε ότι ρίξατε 100 χιλιάρικα και δεν πήρατε πρωτάθλημα κτ κάνετε λάθος τελικά

20:41 Εσείς οι 2-3 που έχετε απομένει εκεί εννοείς ποιος Παναρκαδικός ρε χαχαχαχχα

δεν μπορεί να έκανε λάθος ο προπονητης που άφησε τον στρεμπα εκτός ένας παίκτης της σειράς είναι και το ματς δεν ήταν κρισιμο

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη μπράβο στον προπονητή του Λεωνιδίου που απογείωσε την ομάδα και φυσικά στους παίκτες !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.