Πρόταση Κοσκινά για εταιρία security στο ΔΑΚ Τρίπολης

Πρόταση Κοσκινά για εταιρία security στο ΔΑΚ Τρίπολης

Δεκέμβριος 26, 2020 - 09:00
9 σχόλια

«Πονοκέφαλος» για τον Δήμο Τρίπολης είναι οι καταστροφές που γίνονται στους δημόσιους χώρους της πόλης. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, και με την ευκαιρία της ανάπλασης των παιδικών χαρών αλλά και της δημιουργίας του Χωριού των Ξωτικών στο πάρκο με το τρενάκι, ο Δήμος Τρίπολης τοποθέτησε φύλακα στον συγκεκριμένο χώρο, ώστε να μην γίνουν φθορές.

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κοσκινάς κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης στις 24 Δεκεμβρίου πρότεινε να τοποθετηθούν φύλακες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης, όπως και στις παιδικές χαρές, προκειμένου να αποθαρρυνθούν όσοι συστηματικά προκαλούν φθορές, άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας.

Ακόμα, ζήτησε να κατασκευαστεί ένας χώρος όπου να μπορούν να αλλάζουν όσοι σθλούνται εκεί, και δεν ανήκουν σε κάποιο σωματείο, οι απλοί πολίτες, δηλαδή, που αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τους πάγκους ή τα παγκάκια για να φορέσουν στεγνά ρούχα.


9 Σχόλια

Στο δακ δεν υπάρχουν επιστάτες? Δική τους δουλειά δεν είναι να ελέγχουν τον χώρο? Κατά τα άλλα εννοείται πως ναι να μπουν κάμερες και εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας και ότι χρειαστεί για να διαφυλάξουμε τους δημόσιους χώρους.

Άρχισε τις προτάσεις κι αυτός, σαν τον Παναγιωτάκη τον VIP που μας τα έχει ζαλίσει κάθε τρεις και λίγο στο facebook. Δεν μας έφτανε το ένα χάπατο, αποκτήσαμε και δεύτερο. Και πού να δείτε τι καζούρα θα φάει που θέλει να κατέβει και για δήμαρχος κιόλας ο Τζίμης ο τίγρης

Ο Τζίμης ο Τίγρης πιστεύει ότι θα τον ακουλουθήσουν κάποιοι αν κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος. Εχει να πέσει πολύ γέλιο.

Ο Τζίμης ακούγεται πως θέλει να εκλεγεί λέει; Δήμαρχος; Ρε 'α' στο δ@@@λο χρονιάρες μέρες, θα μας πνίξεις. Δεν τα λένε απότομα αυτά. Θα πάθουμε καμια ζημιά από τα πολλά τα γέλια.

15.38 ακου πανγιωτακη VIP ,πολυ μα πολυ πετυχημενο ρε συ,κλαιω ακομα ,τι σουργελο ειναι αυτος!!!!!

Ο Τίγρης με τον VIP να πανε να καθαρίσουν το άγαλμα του κλαρινοπαίχτη να φωνάξουμε και το ΣΚΑΙ με το Όλοι μαζί μπορούμε για βοήθεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.