Πρόταση για την αποκατάσταση του Μαντζουνείου στην Τρίπολη

Πρόταση για την αποκατάσταση του Μαντζουνείου στην Τρίπολη

Ιούνιος 13, 2016 - 19:34
1 σχόλια

Το κτίριο του Ματζουνείου χρήζει αποκατάστασης και συντήρησης.

Mε σκοπό τη διατήρηση και ανάδειξη ενός από τα σημαντικότερα και παλαιότερα κτίρια της Τρίπολης, το οποίο υπήρξε ένα πνευματικό ίδρυμα, που σημάδεψε την πνευματική ζωή της πόλης για πολλές γενιές και με σκοπό την εκ νέου, ενεργή, ένταξή του στην πολιτιστική ζωής της πόλης της Τρίπολης η Δ/νση προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Οργάνωσης και Πληροφορικής εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης την υποβολή πρότασης για το έργο: «Αποκατάσταση και διαμόρφωση σε πολιτιστικό κέντρο του κτιρίου Ματζουνείου στην Τρίπολη», προϋπολογισμού 2.094.000,00 €.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και αποφάσισε:

1.Την υποβολή πρότασης για το έργο: «Αποκατάσταση και διαμόρφωση σε πολιτιστικό κέντρο του κτιρίου Ματζουνείου στην Τρίπολη», προϋπολογισμού 2.094.000,00 €, στην υπ’ αριθ. πρωτ.: 5083/28-4-2016 Πρόσκληση του Ε.Π. «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, με Κωδικό Πρόσκλησης: 14.6.33.33.1-3 και Α/Α ΟΠΣ: 1474, για τον Άξονα Προτεραιότητας 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΑ)», που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.

2. Τη δέσμευση του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι σε περίπτωση ένταξης του παραπάνω έργου στην εν λόγω Πρόσκληση, θα επανέλθει με νέα απόφασή του, προκειμένου να δεσμεύσει το ποσό των 94.000,00 € στον προϋπολογισμό του Δήμου από Ίδιους Πόρους.

3. Εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο Τρίπολης για τις περαιτέρω ενέργειες.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΜΑΤΖΟΥΝΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.