Πρόταση για δημιουργία πολυθεματικού πάρκου στο Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (vid)

Πρόταση για δημιουργία πολυθεματικού πάρκου στο Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (vid)

Φεβρουάριος 26, 2018 - 21:02
13 σχόλια

Πρόταση για την τουριστική αξιοποίηση του πανέμορφου Άλσους Παναρκάδων (το Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου) έκανε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος κατά την τοποθέτησή του στην Παράλληλη Απογευματινή Συνεδρία του αναπτυξιακού συνεδρίου «Πολιτιστική Κληρονομιά, Τουρισμός και Αθλητισμός».

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος πρότεινε την δημιουργία ενός πολυθεματικού πάρκου στο άλσος, αναφέροντας ότι ο ανεκμετάλλευτος αυτός  χώρος των  185 στρεμμάτων μπορεί να γίνει ένας υπέροχος χώρος για τους πολίτες.

Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας τέτοιος χώρος, όπου μέσα σε αυτόν θα υπάρχουν χώροι εστίασης, παιδικής χαράς, διαδρομές για πεζοπορία και ποδηλασίας

Επίσης θα δημιουργηθούν χώροι όπου αδέσποτα ζώα θα βρίσκονται εκεί με στόχο να υιοθετηθούν, καθώς και τοιχία αναρρίχησης.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος επεσήμανε την ανάγκη να δημιουργηθεί ένας ακόμη χώρος πολιτισμού αλλά και αθλητισμού για τους πολίτες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρόταση για δημιουργία πολυθεματικού πάρκου στο Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου


13 Σχόλια

Το καβάλησε το καλάμι ο Γιωργάκης. Κάτι ήθελε να πει και αυτός.

Το πάρκο θα έχει , πέρα από τον καθαρό αέρα που θα φυσάει από την χωματερή του Αγιου Βλάση και εστατόρια, νεροτσουλήθρες και μουσεία , αίθουσες τέχνης για να εκθέτουν οι πολίτες τα "έργα" της δημοτικής αρχής Μήτσου.

Κύριε Θεοδωρακόπουλε, προφανώς δεν έχετε επισκεφθεί το Άλσος των Παναρκάδων τα 2 τελευταία, τουλάχιστον, χρόνια για να διαπιστώνατε ιδίοις όμμασι, το αποτέλεσμα της αξιοθαύμαστης και άοκνης εθελοντικής προσφοράς πολλών συμπολιτών μας, φίλων του άλσους και εν γένει της Φύσης και της βέλτιστης ποιότητας ζωής, που χωρίς καμία υλική και ηθική συμπαράσταση από τους «άρχοντες», (εκτός από την διάθεση φορτηγού του Δήμου για την αποκομιδή) και κάτω υπό την αιγίδα του ΕΟΣ Τρίπολης, καθάρισαν τον χώρο από δεκάδες κιλά απορρίμματα και μπάζα, διαμόρφωσαν και σηματοδότησαν μονοπάτια περιπάτου, τρεξίματος..

...και παρέδωσαν σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους, έναν πανέμορφο πράσινο πνεύμονα αναψυχής στα όρια του αστικού ιστού καθαρό και προσιτό για στιγμές ευεξίας, χαλάρωσης και φυσικής άσκησης. Χώροι εστίασης μέσα σε άλσος δίπλα σε νοσοκομείο; Καλύτερα να σας πει τη γνώμη της η Πυροσβεστική Υπηρεσία… Παιδική χαρά; Ο κάθε συμπολίτης μπορεί να κρίνει την πρόταση έχοντας στο νου του εικόνες από τις ήδη υπάρχουσες «παιδικές» χαρές της πόλης… Για την ενημέρωσή σας. Ζαφειρόπουλος Γ. Δημήτριος

και ποδηλασίας και παρέδωσαν σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους, έναν πανέμορφο πράσινο πνεύμονα αναψυχής στα όρια του αστικού ιστού καθαρό και προσιτό για στιγμές ευεξίας, χαλάρωσης και φυσικής άσκησης. Χώροι εστίασης μέσα σε άλσος δίπλα σε νοσοκομείο; Καλύτερα να σας πει τη γνώμη της η Πυροσβεστική Υπηρεσία… Παιδική χαρά; Ο κάθε συμπολίτης μπορεί να κρίνει την πρόταση έχοντας στο νου του εικόνες από τις ήδη υπάρχουσες «παιδικές» χαρές της πόλης… Για την ενημέρωσή σας. Ζαφειρόπουλος Γ. Δημήτριος

Γιωργο να εχεις το νου σου το καλάμι σου θα σπάσει σε ένα χρόνο απο τώρα. Κοίταξε να εχεις ομαλή προσγείωση στην πραγματικότητα.

Με όποιον δάσκαλο θα πας τέτοια γράμματα θα μάθεις. Ο Γιώργος δίπλα στον Παυλη τι περιμένατε να μάθει.

Με το Κουστουμακι της δουλειας πηγες Γιωργαρα να κανεις εξαγγελιες για την νεκρα φυση του αλσιλιου?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.