Πρώτα το κόμμα!

Πρώτα το κόμμα!

Νοέμβριος 19, 2017 - 12:43
0 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Θα το πω όπως ακούστηκε από... χμ.. δεν θα πω ούτε από ποιον ούτε θα πω πού!

«Πρώτα η κωλ..., μετά το κόμμα, μετά η πατρίδα»

Οι παριστάμενοι και οι γύρω-τριγύρω τινάχτηκαν απότομα με τη διαπίστωση που ξεστόμισε σε συμβούλιο, κιόλας, ο αιρετός. Δυστυχώς, όμως, το δίκιο του το έχει: δεν ξέρω αν πρώτα από όλα όλοι βάζουν την κωλ..., γούστα είναι αυτά, αλλά το κόμμα το έχουν κορόνα στο κεφαλάκι τους (το πάνω), ακόμα και όταν έχουν χαθεί άνθρωποι από κακοδιαχείριση, αδιαφορία, από τα σκατά που έχουν στο κεφάλι τους οι προηγούμενοι και οι επόμενοι λουστραρισμένοι αιρετοί που πεντακάθαροι βλέπουν το δράμα από μακριά.

Τα κανάλια και οι οθόνες έχουν γεμίσει όχι απολογούμενους και σκυθρωπούς πολιτικούς των κομμάτων -όλων των κομμάτων- που όλα μαζί είναι υπεύθυνα για τους θανάτους και την καταστροφή 2.000 σπιτιών στη Δυτική Αττική, αλλά ανθρώπους με βλέμμα αγέρωχο, ντυμένους και βαμμένους στην πένα, που έχουν πάει εκεί για να γλείψουν τον αρχηγό τους και να προσφέρουν καλή υπηρεσία στο κόμμα που είναι πάνω και πέρα από όλα.

Δεν ντρέπονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνουν της Δούρου το μέρος; Δεν ντρέπονται οι νεοδημοκράτες να κατηγορούν μόνο τη Δούρου για το έγκλημα; Δεν ντρέπονται να στήνουν απέναντι τη δήμαρχο Μάνδρας την ώρα που η ίδια είναι μέσα στα νερά και την ώρα που ο Αλέξης περιορίστηκε σε μια βολτίστα στην παλαιά Εθνική μαζί με το Ρενάκι και δεν τόλμησε καν να μπει μέσα στην πόλη;

Δεν ντρέπονται, δεν το βουλώνουν; Δεν τηρούν μια έστω πιο χαμηλών τόνων στάση, παρά ουρλιάζουν σε μια γυναίκα που προφανώς και εκείνη έχει μερίδιο ευθύνης και μάλιστα μεγάλο, αλλά τουλάχιστον είναι πέντε μέρες τώρα χωμένη στη λάσπη;

Πρώτα η κωλ..., ίσως, μετά το κόμμα, μετά η θεσούλα μας και ο μισθουλάκος μας, μετά τα μικροσυμφέροντά μας, μετά τα ραντεβού μας στην αισθητικό, μετά οι γόβες μας και οι τσάντες μας, μετά να μην ξεχάσουμε να αγοράσουμε κωλόχαρτο για το σπίτι και τροφή για τη γάτα και μετά... α, μετά η πατρίδα μας και τι στο κάτω-κάτω είναι η πατρίδα μας αν όχι οι μαλάκες που μας ψηφίζουν για να καλοπερνάμε!

Κι εσύ, λαέ βασανισμένε, που αντί να τους πάρεις με τις λεμονόκουπες πας και στήνεσαι στην ουρά, κάτσε τώρα και περίμενε οι μύγες που έθρεψες και έκαναν κώλο να σε «περιποιηθούν καταλλήλως»! Αφού κι εσύ πρώτα το κόμμα βάζεις (και μάλιστα πάνω και από την κωλ...)!

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.