Πρόσω ολοταχώς για την ολοκλήρωση των εργασιών στο ΔΑΚ Τρίπολης

Πρόσω ολοταχώς για την ολοκλήρωση των εργασιών στο ΔΑΚ Τρίπολης

Σεπτέμβριος 24, 2015 - 11:13
0 σχόλια

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το ΔΑΚ αλλάζει μορφή και γίνεται ένα γήπεδο υπερσύγχρονο που θα καλύπτει τις ανάγκες των αγώνων της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και που θα φιλοξενεί μερικούς από τις κορυφαίους αθλητές στην Ευρώπη.

Έτσι, το Σαββατοκυριακάτικο 26 και 27 Σεπτεμβρίου το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό για τους αθλητές, προκειμένου οι εργασίες να μπουν στην τελική ευθεία και για να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες, έτσι ώστε το κλειστό να αλλάξει μορφή αλλά και να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει αγώνες της Basket League.

Οι νέες εργασίες που γίνονται, αφορούν στην τοποθέτηση κερκίδων περιμετρικά του γηπέδου, όπως προβλέπει ο σχεδιασμός του κλειστού γυμναστηρίου, κάτι που σημαίνει πως ο χώρος του ΔΑΚ Τρίπολης θα μοιάζει για λίγες ημέρες με εργοτάξιο από τα συνεργεία, τα μηχανήματα, αλλά και τους ανθρώπους που επιμελούνται των εργασιών.

Ο Δήμος Τρίπολης και η δημοτική αρχή από την αρχή έδειξαν την πρόθεσή τους να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια του Αρκαδικού ο οποίος αγωνίζεται στην Α1 του ανδρικού μπάσκετ. Φυσικά αυτές οι βελτιώσεις θα χαρίσουν και στην τοπική κοινωνία ένα υπερσύγχρονο γήπεδο το οποίο θα προσφέρει ποιοτικές προπονήσεις σε όλους τους αθλητές της Αρκαδίας που θα κάνουν την προετοιμασία τους κατά χειμερινούς μήνες στο συγκεκριμένο γήπεδο.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.