Πρόσληψη ναυαγοσώστη από το Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Πρόσληψη ναυαγοσώστη από το Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Ιούλιος 31, 2014 - 08:51
0 σχόλια

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους δύο (2) συνολικά μήνες, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών), για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, που εδρεύει στο Λεωνίδιο, για την παρακάτω, ανά υπηρεσία και έδρα, ειδικότητα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά, κύρια και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Κωδικός
θέσης
 
Έδρα
υπηρεσίας
 
Διάρκεια
σύμβασης
Αριθμός
ατόμων
Υπηρεσία
Ειδικότητα
 
 
101
ΔΗΜΟΣ
ΝΟΤΙΑΣ
ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΤΥΡΟΣ
ΠΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ (εν ελλείψει ΔΕ)
Από την πρόσληψη και έως την 15η -9-2015
1
 
ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός
θέσης
Τίτλος σπουδών και λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα
101
ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
α) Πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ειδικότητας Κολύμβησης ή Υδατοσφαίρισης ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας. β)Άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
(Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)
Α) Πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού οποιασδήποτε ειδικότητας ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε)ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.
Β) Άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Β’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
(Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)
Α)Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.
Β)Άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.
 

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1.    Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών.
2.   Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των  καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν
3.   Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία,  δικαστική συμπαράσταση κλπ.)
ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ
Για όλες τις θέσεις προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ
Η βαθμολόγηση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία και τα κριτήρια που προβλέπονται στο άρθρο 21 του Ν. 2190/94 όπως ισχύει τροποποιημένο με τις διατάξεις του άρθρου ένατου του Ν. 4057/2012.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ
Ως βαθμολογούμενη εμπειρία για τους παρακάτω κωδικούς θέσεων νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.   

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντύπου ΣΧΟ.3 του ΑΣΕΠ και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, (τηλ. επικοινωνίας: 27573-60212.

Λόγω της κατεπείγουσας ανάγκης για την πρόσληψη του συγκεκριμένου υπαλλήλου, δεν θα γίνουν δεκτές και θα απορριφθούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ταχυδρομικώς, ακόμα και αν αυτές έχουν ταχυδρομηθεί εντός της προβλεπόμενης ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από την 30η/7/2014 μέχρι και την 4η /8/2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.