Προσλήψεις στα Λουτρά Ηραίας

Προσλήψεις στα Λουτρά Ηραίας

Ιούλιος 14, 2018 - 15:37
0 σχόλια

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, (παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους), της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας, με διακριτικό τίτλο «ΔΗ.Κ.Ε.Γ.», που εδρεύει στα Τρόπαια Ν. Αρκαδίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΚΛΑΔΟΣ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (Σε μήνες)

ΤΕ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

1

4

ΥΕ

ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

2

4

ΔΕ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

1

4

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝ"ΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, Τρόπαια Γορτυνίας Ν. Αρκαδίας, Τ.Κ 220 08, υπόψη κας Βαρβάρας Κανελλοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 27970 22700).


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.