Προσλήψεις από το Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια»

Προσλήψεις από το Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια»

Μάρτιος 27, 2022 - 16:27
0 σχόλια

Η Α.μ.K.E. «ΑΜΑΛΘΕΙΑ», Αστικός μη Κερδοσκοπικός Φορέας, στα πλαίσια του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Πελοπόννησος 2014-2020» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ:2Α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού-Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» και της πρόσκλησης με κωδ. ΠΕΛ 86,α/α ΟΠΣ ΕΣΠΑ 4175 Έκδοση 3.0 έχει λάβει τη με Αριθμ. Πρωτ. 168901/7/6/2021 Απόφαση Ένταξης της Πράξης  «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΘΕΤΙΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5070605, καθώς και της πρόσκλησης με κωδ. ΠΕΛ 86,α/α ΟΠΣ ΕΣΠΑ 4175 Έκδοση 3.0 έχει λάβει τη με αριθμ.7/6/2021, Τρίπολη και με Αριθμ. Πρωτ. 168838  Απόφαση Ένταξης της Πράξης  για λειτουργία «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» με τίτλο «ΦΑΙΔΩΝ» και κωδικό ΟΠΣ 5070604.

Τη με αριθμ. 137/2021 σχετική Απόφαση του αρμόδιου Συλλογικού Οργάνου του φορέα για  την  υλοποίηση με ίδια μέσα του Υποέργου 1 με τίτλο «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Υ.Δ» της Πράξης «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΘΕΤΙΣ» καθώς και της Πράξης «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΦΑΙΔΩΝ» ενδιαφέρεται να προχωρήσει στην έναρξη του έργου, στην διεύθυνση Σπάρτης 8 και Περιφερειακή Μουτζουροπούλου & Αθανασίου Κοτσιάνη 11 αντίστοιχα, Τρίπολη.

 Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης θα  αποτελεί «κατοικία», 8 φιλοξενουμένων ατόμων και 6 φιλοξενούμενων ατόμων αντίστοιχα σε κάθε Στέγη, με νοητική υστέρηση, φάσμα του αυτισμού και αναπτυξιακές διαταραχές, στην οποία παρέχονται Υπηρεσίες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, με βάση τις αρχές της κοινωνικής επανένταξης, της συνέχειας της οικογενειακής και κοινωνικής φροντίδας.

Το Δ.Σ του φορέα, τη με αριθμ. 138/2021 απόφασή του, για την υλοποίηση του ανωτέρω έργου (στελέχωση μονάδος) καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη της θέσης εργασίας, όπως αναφέρονται παρακάτω, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου σύμβαση μισθωτού ή έργου αναλόγως της ειδικότητας και διάρκειας  ορισμένου  χρόνου και πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Οι εργαζόμενοι/ες θα εργάζονται με κυλιόμενο ωράριο, 5 ημέρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η διάρκεια της πρόσληψης θα είναι για 20 μήνες. Ο/Η υποψήφιος/α μπορεί να ενημερωθεί για την προκήρυξη των θέσεων εργασίας από την ιστοσελίδα του  Κέντρου Ημέρας «ΑΜΑΛΘΕΙΑ».

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται είτε να καταθέσουν αυτοπροσώπως σε κλειστό φάκελο την αίτησή τους και –βάσει του προτύπου που παρέχεται από τον φορέα– συμπεριλαμβανομένων όλων των σχετικών πιστοποιητικών τους, λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου και αναγράφοντας:

ΠΡΟΣ  Αμ.Κ.Ε. «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» για την θέση εργασίας …… στη «Σ.Υ.Δ ΘΕΤΙΣ ή Σ.Υ.Δ ΦΑΙΔΩΝ»

Είτε δια αποστολής με ταχυδρομείο ή courier ο φάκελος πρέπει να παραληφθεί μέχρι την αναφερόμενη ημερομηνία 03 Απριλίου 2022.

Περισσότερα ΕΔΩ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.