Πρόσκληση σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο από τον Νίκο Τσιαμούλο

Πρόσκληση σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο από τον Νίκο Τσιαμούλο

Μάιος 03, 2019 - 18:43
2 σχόλια

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, απευθύνει πρόσκληση στους αντι-υποψηφίους του για ανοιχτό δημόσιο διάλογο και συζήτηση.

Αυτή θα διοργανωθεί από τα ΜΜΕ του Δήμου και θα αφορά σε όλα τα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Τρίπολης. Στόχος θα είναι μέσα από μια ανοιχτή συζήτηση των υποψηφίων Δημάρχων, οι πολίτες να διαμορφώσουν άποψη για τις ικανότητες και τη δυνατότητα που διακρίνει τους υποψηφίους να ανταποκριθούν στις καθημερινές προκλήσεις της εποχής μας και να δώσουν λύση στα προβλήματα του τόπου μας.

Γιατί τελικά, η προοπτική ενός καλύτερου Δήμου θα επιτευχθεί αν «αλλάξουμε τα δεδομένα».

Νίκος Τσιαμούλος


2 Σχόλια

ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ;;;; ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ; Η ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;; Η ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΚΩΝ;;;;ΝΥΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ;;; ΟΛΟ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ;;;

Αν θελατε ολοι οι υποψ.δημαρχοι να κανετε κατι καλο για αυτην την πολη που ρημαζει και λυμαινεται καθε 4 χρονια απο αρπαγες και αδιαφορους δημαρχους,το καλυτερο θα ηταν να παραιτηθητε ολοι σας,και να αφηνατε να αναλαβει καποιος που θελει και μπορει να βγαλει απο τον βουρκο την Τριπολη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.