Προσφορά κιτ ατομικής προστασίας στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας από την Περιφέρεια (pics,vid)

Προσφορά κιτ ατομικής προστασίας στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας από την Περιφέρεια (pics,vid)

Δεκέμβριος 31, 2020 - 12:13
4 σχόλια

Σετ προστασίας από τον κορωνοϊό παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χ. Λαμπρόπουλος,στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου .

Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε και για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, προτείνοντας στους πολίτες να εμβολιαστούν.

Έχετε την συνδρομή της Περιφέρειας σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει για την επίλυση του συγκεκριμένου υγειονομικού προβλήματος

Ο κ. Ψυχογιός Βασίλης Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου αφού ευχαριστιακέ τον κ. Λαμπρόπουλο για την προσφορά της Περιφέρειας και μίλησε για την συνδρομή της από την αρχή την πανδημίας η οποία, όπως είπε, έμπρακτα απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.

«Στα κέντρα λήψεις αποφάσεων θα έπρεπε να υπάρχει εκπροσώπηση των αιρετών αντιπροσώπων μας και των  μελών των ιατρικών συλλόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουν στοχευμένες λύσεις», πρόσθεσε.

Τέλος, ο αν. προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας κ. Καμαρινόπουλος Σωτήρης μίλησε για την συμβολική και ουσιαστική παρέμβαση της Περιφέρειας η οποία θα διανείμει 1.150 κιτ ατομικής προστασίας σε όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους.

Οι γιατροί μας έχουν ένα σημαντικό ρόλο, από την μια προστατεύουν την δημόσια υγεία και από την άλλη θα πρέπει να προστατεύουν τους εαυτούς τους

Video: 

ArcadiaPortal.gr Προσφορά κιτ ατομικής προστασίας στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας


4 Σχόλια

Το "πόθεν έσχες" ισχύει για τους γιατρούς; ή ισχύει μόνο για τους υπόλοιπους επιλεκτικά;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ , ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ . ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΙΤ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ;

ΑΣΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ! ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ.......ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ; ΣΕ ΚΑ

ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ; ΠΟΙΑΝΟΥ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; DETTOL , ΣΑΠΟΥΝΙ, ΜΑΣΚΕΣ ......ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.