Προμήθεια συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών και ποιότητας στο δίκτυο ύδρευσης του δήμου Γορτυνίας

Προμήθεια συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών και ποιότητας στο δίκτυο ύδρευσης του δήμου Γορτυνίας

Σεπτέμβριος 13, 2019 - 15:36
0 σχόλια

Ο Δήμος Γορτυνίας προκηρύσσει ανοιχτή διαδικασία επιλογής αναδόχου μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) με σκοπό την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών και ποιότητας στο δίκτυο ύδρευσης του δήμου Γορτυνίας» με ΑΣ 79224
Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 (Α’147) και τους όρους της οικείας Διακήρυξης με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας και τιμής.

Κατεβάστε την Διακήρυξη Ανοικτής Διαδικασίας μέσω του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.
Κατεβάστε την Μελέτη και Τεύχη Δημοπράτησης
Κατεβάστε το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης

 

Πληροφορίες: 2795360515-2795360508, FAX επικοινωνίας 2795043215, αρμόδιοι υπάλληλοι για επικοινωνία κος Δημήτριος Κουτσιάδης και κα Γεωργία Μονοκρούσου.
Το συνολικό κείμενο της διακήρυξης αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr) και στο site του Δήμου Γορτυνίας (www.gortynia.gov.gr).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.