Προμήθεια για σακούλες απορριμμάτων στην Οικονομική επιτροπή δήμου Τρίπολης

Προμήθεια για σακούλες απορριμμάτων στην Οικονομική επιτροπή δήμου Τρίπολης

Μάιος 23, 2015 - 15:00
0 σχόλια

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του δήμου Τρίπολης την Δευτέρα 25 Μαΐου και ώρα 13:00,και σας καλεί  να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη  45 και Αταλάντης για τα πιο κάτω θέματα

1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την τοποθέτηση φωτιστικού σώματος σε υπάρχοντα στύλο στην Τ.Κ. Σιλίμνας.

2. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επέκταση δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στην Δ.Ε. Τρίπολης.

3. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επέκταση δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στην Δ.Ε. Λεβιδίου.

4. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων σε υπάρχοντες στύλους στην Δ.Ε. Τεγέας.

5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ Τ.Κ. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ».

6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ Τ.Κ. ΣΑΓΚΑ».

7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ στην Τ.Κ. Νεστάνης».

8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη δαπανών δημοσίευσης περίληψης διακήρυξης του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια γευμάτων στον ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Τρίπολης».

9. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας:  «Συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα στις παιδικές κατασκηνώσεις Δήμου 2

10.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Συντήρηση και επισκευή πέντε ξύλινων κατασκευών (σπιτάκια)».

11.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Αντικατάσταση λαμπτήρων Δ.Ε. Λεβιδίου, Τεγέας, Μαντινείας, Κορυθίου».

12.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Αντικατάσταση λαμπτήρων Δ.Ε. Βαλτετσίου, Φαλάνθου, Σκιρίτιδας».

13.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης σε κτίριο στην Τ.Κ. Καμαρίου της Δ.Ε. Τεγέας».

14.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την : «Προμήθεια για σακούλες απορριμμάτων LD, OXO – διασπώμενες με εκτύπωση».

15.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την : «Προμήθεια κλιματιστικών μηχανημάτων για το κτήριο στην ΤΚ Αρτεμισίου».

16.Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Νεοχωρίου.

17.«Ορισμός δικηγόρου για εκπροσώπηση του Δημοτικού υπαλλήλου κ. Ιωάννη Κοκοσιούλη σε ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών του καθηκόντων (Α10/1959 κλητήριο θέσπισμα)».

18.Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να καταθέσει αίτηση αναίρεσης, αίτηση αναστολής και πρόσθετους λόγους στο ΣτΕ κατά της υπ’ αριθ. 109/2015

απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης και να παρασταθεί κατά τη συζήτησή της όποτε αυτή ορισθεί ή σε οποιαδήποτε αναβολή αυτής για οπουδήποτε λόγο, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Δήμου Τρίπολης.

19.Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να καταθέσει έφεση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά της υπ’ αριθ. 445/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου

Αθηνών και να παρασταθεί κατά τη συζήτηση της έφεσης, όποτε αυτή ορισθεί ή σε οποιαδήποτε αναβολή αυτής για οποιοδήποτε λόγο, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Δήμου Τρίπολης.

20.Ορισμός δικηγόρου για να εκπροσωπήσει το Δήμο Τρίπολης και να παρασταθεί ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τριπόλεως ( Β ́ Τμήμα ) κατά

τη δικάσιμο αυτού την 16-6-2015 στη συζήτηση της υπόθεσης της Μπασιάκου Βασιλικής με Αρ. Πινακίου 30 και Αρ. κλήσης 655 καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη μετ’ αναβολή δικάσιμο».

21.Ορισμός δικηγόρου για να εκπροσωπήσει το Δήμο Τρίπολης και να παραστεί ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τριπόλεως ( Β ́ Τριμελές

Τμήμα ) κατά τη δικάσιμο αυτού την 16-6-2015 ή σε οποιαδήποτε άλλη μετά από αναβολή ορισθησομένη προς αντίκρουση της από 14-3-2012 (Αρ. καταχ.

26/2012) προσφυγής της «ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. – ΠΑΡΑΣΧΟΣ Ζ. και ΣΙΑ Ο.Ε.» 3 κατά του Δήμου Τρίπολης και της 72/7-3-2012 απόφασης του κ. Δημάρχου Τρίπολης.

22.Ορισμός δικηγόρου για να εκπροσωπήσει το Δήμο Τρίπολης και να παραστεί ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τριπόλεως ( Β ́ Τριμελές Τμήμα ) κατά τη δικάσιμο αυτού την 16-6-2015 ή σε οποιαδήποτε άλλη μετά από αναβολή ορισθησομένη προς αντίκρουση της από 22-10-2012 (Απ. Καταχ.

83/2012) προσφυγής του Καδά Ιωάννη κατά του Δήμου Τρίπολης και της 390/2012 απόφασης του κ. Δημάρχου Τρίπολης.

23.Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να καταθέσει αναγνωριστική αγωγή κυριότητας του Δήμου Τρίπολης στη θέση «ΑΛΩΝΙΑ»της Τ.Κ. Σταδίου Δ.Ε. Τεγέας.

24.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την : «Προμήθεια δαπέδου για τις ντουζιέρες των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης».

25.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επέκταση δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στην Τ.Κ. Σιλίμνας.

26.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την : «Προμήθεια Υλικών πάγιου εξοπλισμού για την υπηρεσία καθαριότητας».

27.Έγκριση και ψήφιση πίστωσης για την καταβολή τόκων υπερημερίας.

28.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια Υλικών (αναλώσιμων) για την υπηρεσία καθαριότητας».

29.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Δημοσίευση Περίληψης Απόφασης Δημάρχου περί καθιέρωσης υπερωριακής απασχόλησης για το προσωπικό του Δήμου για το έτος 2015».

30.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση εργασίας συντήρηση και καθαρισμού φωτεινών σηματοδοτών.

Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως,

ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.