Πρόκριση για το παιδικό του Αρκαδικού

Πρόκριση για το παιδικό του Αρκαδικού

Νοέμβριος 02, 2015 - 11:12
1 σχόλια

Δρομείς-Αρκαδικός 45-57

Μια ακόμα νίκη πέτυχε η ομάδα του παιδικού, του Αρκαδικού επί της αντίστοιχης ομάδας των Δρομέων με σκορ 45-57 η οποία παράλληλα «κλειδώνει» την πρόκριση της στην Β’ φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τις πρώτες ομάδες από άλλους νομούς.

Στο παιχνίδι η ομάδα του Παναγιώτη Γεωργακόπουλου είχε καλή με τον Τσέλλο οδηγό, ο οποίος πέτυχε 29 πόντους με δύο τρίποντα έφτασε στην επικράτηση. Στο ξεκίνημα ο ΣΕΦΑ βρέθηκε  πίσω στο σκορ, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 14-7 υπέρ του Δρομέα, ωστόσο από την δεύτερη περίοδο και μετά, το προβάδισμα πήγε σε… αρκαδικά χέρια και δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Από τους νικητές έξι πόντους πέτυχαν οι Μιαούλης (δύο τρίποντα), Μπακολιάς (δύο τρίποντα) και Σούντρης, ενώ πέντε πόντους πέτυχαν οι Σταματόπουλος και Απέργης, με ένα τρίποντο ο καθένας ενώ για τους Δρομείς ο Μπαλής πέτυχε 19 πόντους (ένα τρίποντο), ο Κούγιας είχε 15 πόντους και ο Χρονόπουλος 6.

Διαιτητής: Καρδαράς

Τα δεκάλεπτα: 14-7, 23-26, 39-47, 45-57

Δρομείς (Μπαλής): Δημόπουλος, Καλδής, Υφαντής 2, Χρονόπουλος 6 (1), Νταγιάντης, Κοτσιρίλος, Μπαλής 19 (1), Τσίγκος Λουκάς 3, Κούγιας 15, Κανακόπουλος, Πετρόπουλος

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος): Τσέλλος 29 (2), Σιψής Ι, Σταματόπουλος 5 (1), Μάρκου, Πατρινέλης, Μιαούλης 6 (2), Μπακολιάς 6 (2), Σιψής Β., Πραχαλιάς, Σούντρης 6, Απέργης 5 (1), Μουρούτσος.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.