Προγραμματισμός προσλήψεων στη Βόρεια Κυνουρία

Προγραμματισμός προσλήψεων στη Βόρεια Κυνουρία

Απρίλιος 28, 2017 - 19:45
0 σχόλια

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας θα γίνει την Παρασκευή 05 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο του δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα ημοτικού Συμβουλίου), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Παροχή εγγύησης εκ μέρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για τη λήψη τραπεζικού δανείου ύψους 400.000 € από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης, για την κατασκευή των ιδιωτικών παροχών αποχέτευσης.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης - Δήμαρχος
2. Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε τρίτους, κατόπιν δημοπρασίας, για την εγκατάσταση τροχήλατων καντινών - αυτοκινούμενων ή μη- και για την άσκηση δραστηριοτήτων που θα εξυπηρετούν τους λουόμενους και την αναψυχή του κοινού.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης - Δήμαρχος
3. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και της συμπληρωματικής σύμβασης του έργου «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Μεσογείου Άστρους, Χειμερινής Μελιγούς και Παραλίου Άστρους δήμου Βόρειας Κυνουρίας».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος - Αντιδήμαρχος
4. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικής χαράς στην Τοπική Κοινότητα Παραλίου Άστρους».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος - Αντιδήμαρχος
5. Εξέταση αιτήματος καταστηματαρχών Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους (αντικατάσταση του εδαφίου β΄ της παρ. 3 του άρθρου 2 του Π.Δ. (ΦΕΚ #΄629/20-07- 2004), με διάταξη καθορισμού μέγιστης επιτρεπόμενης ηχοστάθμης).
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης - Δήμαρχος
6. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος ημήτριος - Αντιδήμαρχος
7. Διαγραφή τέλους Τ.Α.Π. από τον Βεβαιωτικό κατάλογο τελών.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Τσιώρου – Κολοβού Παναγιώτα – Δημοτική Σύμβουλος
8. Αναπροσαρμογή τιμών αντικειμενικού προσδιορισμού της αξίας ακινήτων, σύμφωνα με την υπ’ αριθμό ΠΟΛ1009/18-01-2016 (ΦΕΚ:48/Β/20-01-2016).
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος
9. Προγραμματισμός προσλήψεων πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σχέση εργασίας Ιδιωτικού #ικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), για την υλοποίηση του προγράμματος «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», περιόδου 2017 – 2018.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Κολλαρετάκης Αριστείδης – Δημοτικός Σύμβουλος
10. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος
11. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, για την ωρίμανση έργων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και την υποβολή και ένταξη σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα – Υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών σε θέματα συντονισμού και υλοποίησης έργων του Τεχνικού Προγράμματος.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος
12. Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη», για χρήση του Πνευματικού Κέντρου, λειτουργία κινηματογράφου και λοιπές συνεργασίες.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος
13. Τροποποίηση – συμπλήρωση της απόφασης με αριθμό 64/2017 περί προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, έτους 2017. (άρθρο 12 παρ. 14 του Ν.4071/2012, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 48 του Ν. 4325/2015).
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος
14. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος
15. Αντικατάσταση μελών του #ιοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.